Zdravím ... mám 20 a chcem sem napísať jeden svoj príbeh .. ktorý sa stal ... a ktorý pretrváva ... na zakladnej škole som nikdy nepil .. nikdy nemal depresie .. všetko bolo fajn .. prišla na rad stredna skola ... chapete ludia baby kamarati bary marihuana a to iba 3 krat .. a alkohol ... stale stale to iste do kolecka .. stale som pil nekedy v kuse aj tyzden aj dva ... raz aj mesiac ... potom som prestal nepil som necitil som ziadnu potrebu si ho dat.. no na to prisli psychicke problemy ... depresie .. iné zmyslanie .. ine vnimanie veci okolo mna .. paranoye .. strach .. upadol som do toho najhorsieho do tmy .. zacal som brat setralin a nejake podobne tabletky .. zo zaciatku to pomahalo .. nepil som na ne .. ale ked som sa informoval ze sa kludne moze pit na alkohol tak som skusil z vajecnim likerom .. a postupne to bola hracka .. pil som znova a znova a znova stale viac a viac .. bral som pri tom tabletky ... na psychicke problemy .. ale prestal som .. a znova zacal ... teras uz nepijem 1 tyzden .. a zda sa mi to ze by som bol trocha zavisly na alkohole .. a mozno aj na tych tabletkach neviem do kedy ich budem brat .. a chcel by som prestat ... ale mám pocit .. vypijem si jasne kludne daj si .. ved ja prestanem nesom zavysli .. a dam si aj zajtra ved ja mozem prestat hocikedy ... prosím o vase komentare alebo kto prezil nieco take .. tabletky vsak berem stale rano aj vecer ... a keby ich vysadim bojim sa najhorsieho ... bez nic ha bez alkoholu = smrt ... :( alebo to je len vo mne ??? v mojej mysli ?
Závislosť,Psychika,Depresie,Samovražda
A ano je to len v tvojej mysli stratil si triezvy pohlad na svet a alkohol a spominane veci ti v mysli vytvorili nieco co ti blokuje to vidiet ...Ked budes dlhodobo bez alkoholu a roznych inych latok tvoje myslenie sa precisti a budes sa na to pozerat inak bude to tazke ale musis byt silny a ak to prekonas budes sa citit vo svojej kozi a budes spokojny aj triezvy a mozes zit normalny plnohodnotny zivot co je pri alkohole a zavislosti na alkohole nemozne.
Presne toto zazivam aj ja a bojujem s tym uz dlho u teba je to vznikajuca zavislost na alkohole ja nepijem od noveho roka,ale je to boj mam partiu kde piju a robia spominane veci ze bary a podobne a ja sa na to triezvy prizeram chcem zit inak ale na druhej strane su tu tie neprijemne depresie a alkohol mi "pomaha" sa z nich dostat a na chvilku zabudnut ale je to len bludny kruh z ktoreho chcem vystupit a konecne zit normalny zivot po 10tich rokoch by bolo uz nacase a aj ty cim skor zacnes tym to bude lepsie pre teba ...