mam 17 rokov s priatelom mam pravidelny pohlavny styk ale nedokazem dosiahnut orgazmus. je to preto, lebo pri sexe skoro nic necitim. pred par mesiacmi to bolo lepsie, no zhorsuje sa to. neberiem ziadnu antikoncepciu.
skoro nic necitim
stalo by za hriech navštíviť psychologa sexulologa?
aký problém? treba skúšať, hladať, pritláčať
ked mame oral je mi to skor neprijemne, nemoze byt nejaky problem v klitorise???
každému vyhovuje niečo iné. treba len skúsať......tak ako hovorí markétka. skúšať a skúšať
každy sme iny,ale vekom to nieje.treba len skušat a spoznavat sa.dobra je aj poloha zo zadu,a priatel ti može prstom draždit klitoris.
tak ja neviem,možno ti nenašiel ten spravny bod na ktory treba trošinku pritlačit.nech ti ten klitoris draždi jazykom kolko bude treba,aj keby ako bolo,určite to pride.možno potrebuješ len dlhši čas.
ja som tiež dlho nemala orgazmus. ale podarilo sa. našla som si obľúbené uhly a polohy a je to v pohode. až nad očakávania. a niekoľkokrát po sebe
ahoj.myslim, ze to chce cas. vies este predsa mas len 17st-vobec to nemyslim vzlom moralisticky-, tvoje telo sa stale vyvyja, hormony sa ti ustaluju atd..ja som zacala so sexom v 23 a poviem ti ze tiez som prvy rok nechapala co kto na tom vidi, orgazmus ani ked mi to ustami robil..a proste casom sa to poddalo, telo si zvykne a hlavne psychika-kym som si do hlavy vtlkla ze ved som uz "velka"a nerobim nic zle, s priatelom sa milujeme a cim viac sa nas vztah prehlboval tym to bolo aj v sexe lepsie..tak skor myslim,ze u teba to moze byt aj psychicke teda ak necitis ze mas dake zdravo.problemy..
skusali sme aj oral, no nic...sex s nim sa mi paci, je to uzasne ked ma obima a bozkava...ale kazdy hovori aky je orgazmus uzasny a tak, no nikdy som to nepocitila.
to akože ani keby ti to robil oralne,aj to ste skušali?jazyček je draždidlo na prvom mieste.alebo skus dlhšiu pauzu.daj si sexualne volno.možno budeš potom viac nadržana a začne to opet fungovat.