Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farmácia

Príspevok v téme: Farmácia
anonymikus

Zdravím, chcela by som sa spýtať ohľadom farmácie. Niekto kto tam študuje...je to dosť náročné? počula som, že je to zabijak,že vraj tažšia než medicína, tak neviem...viem, že by ma tá práca napĺňala a bavila, len neviem či to stačí nato, pretože chémia a fyzika ma moc nebaví a ani mi nejde...a je to skor o pochopení alebo stačí ak sa len budem bifľovať? strašne by som to chcela,ale asi chcieť nestačí, no...ďakujem :)

tpch

Je tam anorganicka chemia, organicka chemia, biochemia, analyticka chemia, bioorganicka chemia, matika, fyzika, fyzikalna chemia, farmaceuticka chemia, technologia liekov...ak ti toto nejde, tak si podla mna ani neskrtnes..poriadne si prestuduj ten program a sama uvidis.

anonymikus

nie, ešte len zatiaľ študujem...matiku? do prdele! horšie to už nemože byť no...pozriem, tak Ti ďakujem..

tpch

Ozaj-v chemii sa biflovat neda, ak mas gymnazium ukoncene, tak ti to musi byt jasne. Chemii musis rozumiet, inak to nema zmysel. A navyse je tam aj skuska z matiky, ako sa tak divam, tu zvladas?

tpch

Pozri si studijny program na farmaceutickej fakulte. Ak ti nejde chemia a fyzika, ani sa o to nepokusaj, je to zbytocne...Farmacia je hlavne o chemii, staci si kliknut na ich stranku.