Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ktory uces mi podla vas sedi?

Príspevok v téme: ktory uces mi podla vas sedi?
buhta

je asi blbe zakladat kvoli tomu temu v tomto fore, ale mohli by ste mi, prosim, poradit, ktory "typ vlasov" sa mi podla vas najviac hodi?

pokec.azet.sk

asi je tazke hodnotit to, kedze mam na fotkach rozdielne vyraze tvare, ale snad sa niekto z vas vyjadri :)

jasne, je to maximalne banalna vec, ale chcem sa o seba zacat trosku viac starat, tak ma zaujima, ako sa budem okoliu viac pacit

dakujem :D

jankaaaaaaaaa

podla mna mas pekne vlasy aj take nenatocene. alebo si daj len mokre vlasy do drdola hore na hlavu a ono sa to pekne zvlni. ja si ich tiez tak niekedy davam a vyzera to dobre

buhta

co sa tyka struktury, su moje vlasy taketo:
m4.aimg.sk

ani rovne, ani vlnite..to sa mi nepaci :P
a jani, tu je super vidiet ta zvlastna modra farba ..no do istej miery to ma aj svoje "kuzlo" :P

a kedysi som mala aj ofinu:
m2.aimg.sk

je to velmi stara fotka, tak nerieste tu morbidnost, prosim :D

buhta

uces z prveho obrazka je najjednoduchsi :P nie su natacane- je to len vysledok toho, ze som si cez noc nechala 4 zapletane vrkoce...

a s tou farbou mas asi pravdu..tiez som si na starych fotkach vsimla, ze su dost do modra tie vlasy
ta fotka s rovnymi je stara a zvysne dve su nove... uz si asi pol roka nefarbim vlasy, takze ak sa pozries napr na prvy obrazok, tak cca po uroven obocia (alebo centimeter nad nim) je uz moja prirodzena farba vlasov- nie je to moc vidiet, mam ich celkom tmave

jankaaaaaaaaa

ako ten prvy uces vyzera super. ale zase si nebudes asi kazdy den takto natacat vlasy, je to neprakticke. a na tej poslednej fotke ti to pristane, podla mna si ani nemusis zehlit vlasy, ked ich mas take dlhe. tak prirodzen vlnite vlasy su velmi pekne.
mne sa skor nepaci ta farba vlasov.. taka umela neprirodzena modrocierna.. ale to je moj nazor :D

buhta

ked bude prilezitost, hodim teda aj ine fotky s ucesmi,ale otazne je, ci vas dotycnych zaujimaju tie "kucere" (obr.2) alebo "vlnky" (obr.1) ?

inak pre zaujimavost, tie kucere som spravila ponozkami :D na youtube je vela navodov...

a kedze mam vlasy po zadok, tak vyzehlene vyzeraju super a aj ked mame zehlicku na vlasy, ktora by sice nemala byt skodliva, aj tak ju nechcem casto pouzivat :/

a inak dakujem,ze ste sa tolki ozvali :) myslela som, ze ma s takouto temou niekam poslu...

jajka001_

mne to tiez napadlo, preto som ti napisala ze daj fotku s upravenymi kuceravymi bez okuliarov...aj ked okuliare si mozes odmysliet. plus ten vyraz, ze sa neusmievas.

buhta

jankaaaaa: nemam farebne sosovky, mam iba kontaktne bezfarebne :)

a co sa ostatnych prispevkov tyka:
nevyhravaju rovne vlasy kvoli tomu, ze na tej fotke nemam okuliare? :P