Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ktory uces mi podla vas sedi?

Príspevok v téme: ktory uces mi podla vas sedi?
buhta

je asi blbe zakladat kvoli tomu temu v tomto fore, ale mohli by ste mi, prosim, poradit, ktory "typ vlasov" sa mi podla vas najviac hodi?

pokec.azet.sk

asi je tazke hodnotit to, kedze mam na fotkach rozdielne vyraze tvare, ale snad sa niekto z vas vyjadri :)

jasne, je to maximalne banalna vec, ale chcem sa o seba zacat trosku viac starat, tak ma zaujima, ako sa budem okoliu viac pacit

dakujem :D

buhta

ajajaja:to nie su mysi, ale potkanky :) a kralikov mame tiez (Robbie a Maggie) :)

no,snad z vas nebudem mat komplexy kvoli tomu,ze mam velke celo :D

medovnicek

ja som tiez za rovne, so sikmou ofinou. bud bez alebo s okuliarmi. vlnky a kucery raz za cas. podla mna rovne vyzeraju upravenejsie.
v kazdom pripade by som Ti ale odporucala, aby si si nenechavala odkryty vrch čela, ako to mas na niektorych fotkach, kedze ho mas dost vysoke a tym sa Ti zvyraznuje este viac.

btw: s tymi natocenymi mi pripominas babenu z high school musical :)

natalia123

Zaujimava tema ...Mne sa urcite paci ta fotka s ofinkou :)Aj ked ja velmi ofinky nemam rada, tebe skutocne VELMI pristane. A nahodou tvoje prirodzene vlasy sa mi tiez velmi pacia, rovne mi pridu dost nezaujimave a prilis kucerave take dievcenske alebo vhodne len na urcite prilezitosti...a okuliare su tiez stylove, takze ich urcite nemusis vyhadzovat :)

nika4965

Podľa mňa a ti hodia viacej rovné vlasy, ale možno je to tým, že sú teraz viacej v móde :) Máš pekná vlásky, tak je vlastne jedno aký budeš mať účes, ale tú ofinu fakt nie :) Ak sa ti aj tak nepáči, môžeš si dať zostrihať pramienky okolo tváre, brady, je to veľmi pekné. Tiež mám podobné vlasy ako ty, ofina sa mi vôbec nehodí a henten strich mi účes pekne oživil :)))

buhta

ach jaj:
1) mozno by si sa cudoval(a), ale mam velmi nizke sebavedomie...ale neprisla som si ho sem dvihnut- proste som chcela poradit od cudzych ludi a hned som napisala, ze mi jasne, ze to je naprosto banalna vec, tak naco mi tu vypisujes ostatne, DOLEZITE veci, ktore sa vo svete deju?
2) ked z toho sudis mna, predpokladam, ze ty davas prednost vsetkym tym veciam, ktore si vypisal(a).. moja otazka: PRECO SI TEDA NA FORE V OBLASTI "KOZMETIKY A KRASY"?

a pre informaciu, studujem psychologiu, takze predpokladam (no nemozem to povedat s velkom istotou), ze ludstvu pomozem viac ako ty...
navyse doma mame 9 domacich zvierat a radi zatulanym psikom pomahame (jeden z nasich styroch bol tiez zatulany, tak sme sa ho ujali).. pred rokmi sme nasli 7 steniatok a vsetky sme vychovali a nasli im majitelov.. starali sme sa aj o chorych ZAJACOV (nie kralikov) a jednu srnku...atd. tak ma PROSIM neobvinuj z toho, ze sa zaujimam iba o seba...

snad mam pravo nieco spravit s tym, aby som sa citila lepsie, ked sa pozriem do zrkadla...

odpoved na tvoju otazku, ze co mna vyrastie: predpokladam, ze by si cakal odpoved ako "namyslena fiflena...", no opak je pravdou