ach jaj:
1) mozno by si sa cudoval(a), ale mam velmi nizke sebavedomie...ale neprisla som si ho sem dvihnut- proste som chcela poradit od cudzych ludi a hned som napisala, ze mi jasne, ze to je naprosto banalna vec, tak naco mi tu vypisujes ostatne, DOLEZITE veci, ktore sa vo svete deju?
2) ked z toho sudis mna, predpokladam, ze ty davas prednost vsetkym tym veciam, ktore si vypisal(a).. moja otazka: PRECO SI TEDA NA FORE V OBLASTI "KOZMETIKY A KRASY"?
a pre informaciu, studujem psychologiu, takze predpokladam (no nemozem to povedat s velkom istotou), ze ludstvu pomozem viac ako ty...
navyse doma mame 9 domacich zvierat a radi zatulanym psikom pomahame (jeden z nasich styroch bol tiez zatulany, tak sme sa ho ujali).. pred rokmi sme nasli 7 steniatok a vsetky sme vychovali a nasli im majitelov.. starali sme sa aj o chorych ZAJACOV (nie kralikov) a jednu srnku...atd. tak ma PROSIM neobvinuj z toho, ze sa zaujimam iba o seba...
snad mam pravo nieco spravit s tym, aby som sa citila lepsie, ked sa pozriem do zrkadla...
odpoved na tvoju otazku, ze co mna vyrastie: predpokladam, ze by si cakal odpoved ako "namyslena fiflena...", no opak je pravdou