príznaky sú, menštruácia nie

Príspevok v téme: príznaky sú, menštruácia nie
flowerss

ahojte...
mešká mi menštruácia približne 2 dni. Viem, že to nie je nič, ale celý minulý rok som ju mala pravidelnú. Pohlavný styk som ešte nemala, tehotenstvo sa vylučuje. Napriek tomu mám príznaky ako pred menštruáciou..nafúknuté brucho, pribrala som. Mám aj pocit vlhkosti, no ale neviem, či je to výtok, lebo ten mám zvyčajne iný, tento ani nevidno. Stresu som až tak nemala, u gynekologičky som bola pred vianocami, vtedy bolo všetko OK a teraz mi mešká. Je to nejaký zápal, hormóny...či mám opäť zájsť sa gynekologičkou nechať sa vyšetriť?
vďaka za rady

blondula

daniela.....aj ja som mala teraz uplne divnu menstruaciu.strasne slabu,skoro ziadnu,potom 2 dni nic a vcera som sa osprchovala,samozrejme som si nedala ani intimku a zrazu ze "katastrofa" :DDDD

werdza

To je normálne, ja mávam tiež pravidelnú, ale poslednú som mala tiež, ako píšeš, že príznaky a ona mi prišla až o dva týždne.

xdanielax

pocujte, a ked mam taku uuuplne slabu menstruaciu, ale fakt ze exgtrem.. moze to byt z toho, ze som bola prechladnuta - myslim sposobom, ze som stale chodila cikat atd..
povedzte ze moze :DDD

blondula

mne zvykne meskat aj vyse tyzdna a paniku z toho nerobim aj ked som mala pohlavny styk.2 dni nie je nic,len pekne cakaj :D