Ako mu to naznačiť

Príspevok v téme: Ako mu to naznačiť
salonka2010

Ako mám priateľovi naznačiť čo sa mi v sexe páči, aké polohy by som chcela vyskúšať? Kedy je vhodná príležitosť začať takúto tému a ako to mam začať?

A tiež chcem aby ste mi poradili ako o takýchto veciach čo sa týka sexu písať, ja to neviem. Napr. keď napíšem priateľovi že na neho mam chuť a on napiše že čo by som s ním robila, neviem ako pokračovať.

janekMY33

1 povedat mu to na rovinu 2- treba zapojit fantaziu ja viem ze nietkore zeny lahnu na chrbat a rob si so mnou co chces

Zitas

Povedzme si baby narovinu,chlapi spravia všetko za kus toho mäska medzi našimi nohami!
Preto ich máme v rukach a tak si ich aj držme! Chceš sex? Tak posluchaj! Keď nie,tak nič nebude...nebojte sa stačí pár dni a dolezu s prosíkom,polohu si nastavime my,ja mám najradšej od zadu a potom pekne nožičky hore a vystriekať !

wreck

vhodna prilezitost je ked sa milujete. pri striedani sa ty prva iniciativne nastav do polohy, ktoru chces vyskusat a jemu povedz ako si ta ma chytit alebo co ma robit. a je to. postelne iniciativna zena je pre chlapa na nezaplatenie, ver mi.

ak nevies ako pokracovat v pisani, tak sa do toho nenut, lebo to nikam nevedie. to sa neda naucit alebo odkukat, musi to vychadzat z teba. ked to tam nie je, tak no a co. ja som tiez radsej muz cinu, nez teoretik. :-)
naozaj sa do toho nenut. mozno to este spontanne pride, ked sa lepsie spoznate alebo ked budes starsia.

napis mu len kratku spravu niekedy pocas dna, napr. "vecer ta osukam ako 100 amazoniek :-*" a viac nic. ale potom to aj dodrz. :-)