Menstruacny poharik Femmecup

Klokanica

Zdravím, ja ho mám, síce ho moc nepoužívam, zabudla som naň =)
Ale moja mama ho má a nevie si ho vynachváliť.. Dokonca jedna kamarátka mala problémy, pretekala stále a tak a teraz v pohode.. On má aj väčší objem a ani nesmrdí a nemôže sa ti nič stať ak ho tam necháš dlhšie ako 8 hodín ako pri vložke a tampóne.. používam často tampon ale viem že ten pohárik je lepši pre zdravie... A aj to, že ak máš už slabšie a dáš si tampon, tak on je veľmi savý a môže to bolieť, aspoň u mňa katastrofa, aj ked mensi použijem... Ale pohárik je jedno aké silné máš, neublíži ti... Super, odporúčam, aj keď naučiť sa s ním narábať chvíľu trvá, ale nevdzaj to po prvom raze... Vravím, mama si to nevie vynachávliť

Ivuska818

Gabi,

predstav si okolnost, ze si povedzme 4-5h nemas moznost vymenit vlozku (cesta vlakom s pokazenym wc, si na navsteve a zabudla si si prost), no a potom ju "ovonaj". Podla mna, toto moze byt fuj, hlavne pri strednom krvacani. Tampon ani nahodou nesmrdi, ak si zdrava.

No a noc? To si davas budiky na vymenu vloziek, ci mas 8h tu istu? Zase, podla mna toto je fuj.

Ja pouzivam na noc rozhodne probioticke, mam ho tam max. 7h. No a od tej doby mam menej casto zapaly.

gabika74

Fuj, nie je ti to odporne si to tam strkať? Podla mňa je to nehygienicke, a jednoducho je to odporne ako tampony. Blee nikdy ine by som okrem vložky nepouživala.