...a namotavat, resp. snazit sa zbalit ineho/inu nez toho/tu, ktory/a je pre vas idolom? ako dokazete popriet vlastne citenie, ak nejake mate tak, aby ste si v zaujme odstranenia samoty dokazali vsugerovat ze vlastne viete byt aj s niekym inym nez s tym/tou po ktorom/ktorej tuzite ale z roznych dovodov nemozte mat s touto osobou vztah, napriklad preto, ze sami viete, ze si tuto osobu nezasluzite, resp. tato osoba si zasluzi nieco lepsie nez ste vy sami??
ako dokazete popriet vlastne preferencie?
viac...
beskyd ale ty by si nemusel, stale mozes byt s nou
a trpi sa pri tom teda menej ako v pripade ze clovek potom cely zivot nema nikoho?
da sa to..a ano, aj sa pri tom trpi
a ti nahradnici vedia ze su len nahradnikmi? je mozne sa cele roky pretvarovat a hrat nejake divadlo s nahradnikmi? netrpite pri tom? ..alebo je vam to v zasade jedno, hlavne nech nie ste sami/same?
Bola som v takom vzťahu , keď som vedela , že to nie je ten , po ktorom som v skutočnosti túžila a nenaplňalo ma to , bola to iba akási náhrada . Skončila som ten vzťah , aby som neskôr zase našla podobný ... Ten , o ktorom som snívala nemal o mňa záujem , a ja vlastne stále žijem iba s nejakými náhradníkmi :-)
Dá sa to , lebo som po určitom čase prišla na to , že tá bláznivá zamilovanosť , bola sčasti iba túžba po niečom , čo som nemohla mať .
beskyd,
toto vacsine zien vobec nerobi problem. Zavist voci inym, ktore niekoho maju, je ovela silnejsia, ako pocit, ze sa nemaju nechat pretiahnut hocikym, len aby neboli same a nahodou ich niekto neohovoril.
no iste, vsetci az na par vynimiek ako ty, beskyd, sme taki, ze - hoci sme platonicky zamilovani do nejakej osoby - akonahle prejde o nas niekto, kto nas pudovo pritahuje, skocime po nom.
aspon to mame jednoduchsie.
hej, ja som vynimka:) a tiez som to este nikdy nepoprel, preto ma zaujima pohlad z ineho uhla, toho vacsinoveho, ak je mozne ho touto vacsinou odkomunikovat, aj ked beriem ze mozno ta vacsina rozmysla tak pudovo ze ani nevie ako a preco a teda ani k tomu nevie velmi hovorit:)
*ti nestacilo
fuci mi v hlave :D