...a namotavat, resp. snazit sa zbalit ineho/inu nez toho/tu, ktory/a je pre vas idolom? ako dokazete popriet vlastne citenie, ak nejake mate tak, aby ste si v zaujme odstranenia samoty dokazali vsugerovat ze vlastne viete byt aj s niekym inym nez s tym/tou po ktorom/ktorej tuzite ale z roznych dovodov nemozte mat s touto osobou vztah, napriklad preto, ze sami viete, ze si tuto osobu nezasluzite, resp. tato osoba si zasluzi nieco lepsie nez ste vy sami??
ako dokazete popriet vlastne preferencie?
lost, najlepsie bude, ked si vyberie nejakeho losera, lebo jej to bude stacit, a beskyd si bude trieskat hlavu o stenu kam so svojom filozofiou zašiel
maoam, "ziskat" chcem vselico, ale co sa jej tyka, mam zaujem aby mala top chlapa pri ktorom jej nebude nic chybat po ziadnej stranke, chlapa ktory je top samec s top genmi ktory nieco dokazal, postavil, dal pracu ludom a prosperuje a zaroven jej bude verny, oporou citovou aj materialnou takze tak nejak, len som zalozil temu aby som vedel ci a ako si v pripade niekolkorocnej samoty clovek dokaze (okrem spolocneho platenia uctov)zdovodnit konanie smerujuce k fungovaniu s inou kedze z poozrovania ludi mam pocit ze su si vzajomne dost nahraditelni, takze som sa trocha chcel dostat do celeho toho myslienkoveho pochodu tykajuceho sa tej relativizacie hodnot ako laska, oddanost a podobne.
ok, idem do krytu :-D
ne, idem si to precitat:)
inak, jajka, dnes som ta sprdla v teme 158cm/68kg, citala si uz?
jj, ďakujem za doplnenie :)
neviem, aka je, ale mozno si ju trocha idealizuje, kedze nikto nie je dokonaly
ale tak vie ona vobec o jeho laske k nej?
ze si ONA zasluzi lepsieho :) to len dodatok, lebo da sa to pochopit aj opacne
takze je masochista