Na prstoch ma už niekoľko rokov trápi ekzém. Pokoška sa mi tam vysuší, začne sa šúpať, niekedy trošku zhnedne ale len bledunko. Miestami to mám až krvavé. Ku kožnému chodím ,vyskúšala som rozne krémy, robil mi aj testy na alergie ale všetko negatívne. Tie kremi zo začiatku zmierňa ale potom sa to opäť zhorší. Myslím si, že už ani kožný nevie čo s tým lebo mi dlho predpuisuje krém ktorý mi ani nezaberá. Máte niekto nejaké skúsenosti s podobnými ekzémami? alebo všeobecne čo by mohlo pomôcť?
ekzém
mne s ekzemom neksutocne dobre pomohol protopan
aj ja mam na rukach. bola som tiez na testoch aj rozne kremy som vyskusala ale nic, no v poslednej dobe mi velmi pomohla modra indulona a teraz stale rukavice cez zimu.A uz ho takmer nemam :) treba si verit ono to prejde.
Aj ja mám Protopic a skúšam aj rôzne bežné krémy proti vysúšaniu pokožky. Niekedy to už začne ustupovať a zrazu sa to vráti. Tak už neviem čo s tým.
Nenapisala si, ako ta lieci. Pojem "kremy" je velmi siroky. Mozes zmenit lekara, ak ti tento nevie pomoct. Alebo sa liecit svojpomocne prostrednictvom internetu, to je teraz v mode.
atopickeho ekzemu je niekedy tazke sa zbavit.
co ti predpisuje?
ja mam roky protopic a ked je to zle tak antibioticke kremy. ale uz to mam roky a stale sa mi to opakuje.