ahojzte...volam sa kika a mam 13 rokov.vsetky moje kamky uz mali nejaku tu lasku atak podobne a ja stale nic...zalubit sa to som sa uz zalubila ale aby sa niekto zalubil do mna tak to v ziadnom pripade!! napriklad vcera som pomahala dvojici,chalan a baba /mimochodom do toho chalana som velmi zalubena/ ktory sa skoro rozisli ale ja som ich dala dokopy,dohovarala som im a tak...a potom som sa rozplakala az bola cela klavesnica mokra...vecer som si potom lahla ale nevedela som zaspat...tuzim po laske,po objati a po tom aby ma nejaky chlapec mal rad...je mi velmi tazko prosim pomozte mi !!srdiecko sa mi lame...fnuk....
co je to laska???
v tvojom veku su dolezitejsi priatelia ako laska.nech ti staci laska tvojich rodicov.ta prava laska este len pride pockaj si
ale vy to nechapete!!ja som sa este nikdy nedotkla chalan!!!!ja NEviem co je to laska!!!!
Neboj sa,všetko má svoj čas a určite raz budeš mat chlapca,čo ta bude mat rád.Bud rada,že nemáš ešte také starosti,lebo láska to nie je len radost,niekedy je to aj starost.
ved mas iba 13 neboj este budes mat tolko chalanou ze ani na ruke nebudes moct spocitat:-)