co je to laska???

Príspevok v téme: co je to laska???
kikina

ahojzte...volam sa kika a mam 13 rokov.vsetky moje kamky uz mali nejaku tu lasku atak podobne a ja stale nic...zalubit sa to som sa uz zalubila ale aby sa niekto zalubil do mna tak to v ziadnom pripade!! napriklad vcera som pomahala dvojici,chalan a baba /mimochodom do toho chalana som velmi zalubena/ ktory sa skoro rozisli ale ja som ich dala dokopy,dohovarala som im a tak...a potom som sa rozplakala az bola cela klavesnica mokra...vecer som si potom lahla ale nevedela som zaspat...tuzim po laske,po objati a po tom aby ma nejaky chlapec mal rad...je mi velmi tazko prosim pomozte mi !!srdiecko sa mi lame...fnuk....

damaxy

ahoj Kikina,lasku potrebujeme kazdy a v kazdom veku.Len jedna vec je na laske zla,ze sa neda kupit,vyprosit,vyplakat.Dokaze nas ,poriadne potrapit,niekedy aj znicit.Ma ale aj velku silu,dokaze nemozne s nasim zivotom,vie nas povzbudit,premenit,rozziarit.Viem ze sa ti ziada.Je to prirodzene ako napit sa vody,ked mas smed.Pisu,ze si mlada,ja napisem ze sa prebudzas k citom.Nikto nemoze ze v akom veku,ale bohuzial chlapcov prebudenych je v tomto obdobi malo,na nich to prichadza neskor,takze tu sa mozno crta nejaky vyssi rocnik,ale ti vedia zranit.Ty chces lasku,ale neviem,ci v tvojom okli sa najde taky ,aby nezranil.Musis sa pripravit aj na to.Myslis,ze by si to uniesla?Laska nie len drzat sa za ruky a pobozkat a potom sa rozideme a dobre.Najviac boli ten rozchod,a dlho.Bola som mlada a tiez som zazila,preto ta na to upozornim,skus porozmyslat,ze chcem prijat lasku,co mozem ponuknut ja ,laska moze skoncit,dokazem to uniest,neublizi mi to?Si na prahu dveri klucku drzis v ruke,dobre si premysli,ci uz mozes vojst.Lebo za tymi dverami je krasne,ale len pre pripravenych uniest vsetko.Napis mi..

sii

akoze v 13 som sa hrala s barbinamy hmmm
neviem pockaj tak do 15, 16 mas casu habadej az ti z toho zle bude. Ked tuzis po objati chod mamine nech ta vystiska a bude ti lepsie.

Rubi

Kikina a muchlovat sa v 12 tak to je podla mna ozaj velmi skoro.Ved je to este decko.Kamosky ktore skoro zacinali s randenim tak sa poponahlali aj s inymi vecami a nie vzdy to dopadlo velmi slavne...Vazne sa netreba zbytocne ponahlat.Nic ti neujde.Aj tak dvanastrocne dievca nemoze mat z takych veci tak velky pozitok ako napriklad 15-16 rocna baba.

Rubi

Ano ja viem ako sa citis ale ty si vies predstavit ako som sa citila ja ked som bola na strednej a kamosky uz mali kdejake skusenosti,mali frajerov a ja som vtedy ani nevedela ako chuti bozk?Bolo to velmi neprijemne tak ver ze ja ti dobre rozumiem.Este nevies co je to dlhe cakanie.Mat 13 a nemat skusenosti s laskou je podla mna normalne.V tvojom veku ma malokto frajera teda aspon podla mna je to skor vynimka ako pravidlo.A ja ked sa tak s odstupom casu na to pozeram tak nemam pocit ze by som nieco zameskala.Keby sa dal vratit cas tak urcite nezacnem randit na zakladnej skole.Naco sa ponahlat?Taka laska moze aj velmi ranit.Pusinkovanie je jedna vec ale vztah druha.Ty vidis zatial len to pekne ale vie to byt naozaj aj strasne trapenie a to najvacsie lebo to najviac boli ked sa sklames v laske.

Rubi

Kikina viem ako ti je,ja ked som bola v tvojom veku a potom este aj na strednej tak som tiez velmi tuzila po laske a chybalo mi to.Mna navstivila laska az na vysokej skole ale poviem ti to cakanie stalo zato.Nie nadarmo sa vravi ze trpezlivost ruze prinasa.Laska pride vtedy ked pride tvoj cas,u kazdeho je to ine.Musis vydrzat a prestat sa trapit,ja viem teraz mas pocit ze nikdy nepride ale ver ze pride a vo chvili ked to budes najmenej cakat.

aljoška

A čo si sa zbláznila?O mna chalani,ked som bola v tvojom veku tiež ani nezakopli.Všetko sa zmenilo na strednej.Zrazu som mala tolko kamarátov,ktorí ma chceli,že som si mohla vyberat.Pre takúto blbost myslíš na koniec?A predstavila si si čo by si tým sposobila rodičom.Venuj sa radšej iným aktivitám,športu,čo ta baví a láska príde ani sa nenazdáš.

kikina

mozte mi aspon napisat ze co by som mala robit aby si ma vobec uz niekto vsimol?!teda...zamiloval sa?!ja nwm co mam robit...nie som ani skareda..ja som na dne..vecra som sa chcela zabit... :(((