Dobry den som na tom psychicky asi dost zle, mam 23 rokov. Chcem sa spytat ci moze suvisiet s nervami napriklad pri zaspavani ze ma mykne, niekedy menej a niekedy moc silno. Alebo mi brni v ruke, ako co by trpla. Dakujem za seriozni odpoved
Psychicky problem
nemáš problémy s alkoholom alebo drogami? mňa mikne keď spomínam čo som robil keď som bol napitý
no ja by som ti odporucil aby si siel na biorezonanciu, moze to mat suvis s nadmernym vylucovanim stresovych hormonov v tele, ktore sposobuju problemy so spankom, typicke mykanie, depresie, zuzenie ciev a tym sposobene tazsie dychanie, popripade zle prekrvenie tela. Neprezivas nejake stresy v poslednej dobe?popripade netrpis nervozitou v spolocnosti,alebo pri urcitych cinnostiach Popripade netrpis nejakymi uzkostlivymi stavmi?
No, ono, ked sa cloveku po dni uvolnuju svaly, vtedy ich tak trha. No ak je to zakazdym, ked zaspavas, moze to suvisiet s tym, ze mas nervy. Moj priatel sa takto casto trhal (rodinne problemy). Odkedy sa odstahoval a byvame spolu, tak to prestalo. Ale pokial sa ti to stane len zriedka, tak je to v poriadku ;)
Laco ked ta len toto trapi si stastny clovek. Pri zaspavani sa myknes, lebo sa ti prechodom do spanku uvolnuju nervy, to je normalne, ruka ti trpne lebo si si ju mozno prilahol, ak to nie je z toho skus masaz, mozes mat nejaky zacvaknuty nerv...
Je to bezna reakcia pri zaspavani.