Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s chlapami

Príspevok v téme: Problem s chlapami
Nilyaaaaaaaa

Mam 18 rokov a uz dva roky skoro som single,,,niesom namyslena ale ako skareda niesom,,,mam pocit ze sa ma chalani hrozne hambia,,aj ked sa im pacim,neopovazija sa ma nieco spytat alebo sa so mnoi rozpravat a pritom som velmi priatelska aj ked mozno tak neposobim,,neviem co mam robit aby sa chlapi uz osmelili,,to ja ich mam zaacat lovit?hah,,kde je problem

Valium

Ja si myslím, že keď si upravená, staráš sa o seba a si pekne oblečená možno niekedy až moc tak chalani proste strácajú odvahu ťa osloviť. Akože takú babu by som proste nikdy neoslovil. Lebo človek si ich hneď spojí s tými diskotékovými typmi ktoré majú veľa vzťahov za sebou prípadne si človek myslí, že taká baba musí mať určite nejakého chalana tak potom to každý vzdá skôr než niečo vôbec začne. Proste si povie: "Tak na túto nemám" sklopí uši a ide preč. Inak nie je zlý nápad začať ako prvá. To by som si napr. u ženy vážil keby ma oslovila a podobne. Aspom človek vie, že má o neho záujem a potom sa nejako chytí aj ten chalan. Nie každý chalan vie baliť tak má ostať do smrti sám?

natusa42

keby ta lubil,nechodil by casto za nimi,ale bol by radsej pri tebe -a este ,ked vie,ze ti to prekaza,samozrejme,ak neratam,ze je nejaky nevybureny poubertiak, s ktorym trepu hormony,potom to beriem a chápem ...ale nelubi ta,dievca ,spamataj sa

Joséé

Pekný ľudia pôsobia odstrašujúco. Ten komu sa páčiš si povie, že pre teba nie je dosť dobrý. Veľmi pomôže rozhovor "akoby sa nechumelilo" úplne otvorený, nie príliš žartovný aby si nepôsobila ľahkovážne, proste otvor sa a rozprávaj o tom čo by teba zaujmalo na tých druhých, a to všetko tak, ako by si ich už roky poznala a potom aj ani sa ti otvoria. Ak nie, tak poltom sa drzo sama vypytuj, budú si pripadať nie dotknutí, ale že máš o nich seriozny záujem. Zblíženie sa je potom už vysokopravdepodobné.

Nilyaaaaaaaa

AlabamaNO:

a kde zijes?ak sa smiem spytat?ja som v kanade..a ked pises ''a možno sa v Tvojej krajine také typy ako si Ty skrátka "nenosia"'' nemyslim si to pretoze ja ako slovenka nevyzeram,,,babka je turkyna a dedo je bulhar ...a obidvaja uz davno imigrovali na slovensko,,,takze moja mama aj ked sa narodila na slovensku,slovenka vyzorrovo neni,cize ani ja:)kazdopadne mas pravdu,netreba hladat ,ono to pride samo..ale tak vies,nebavi ma byt sama...kazda moja priatelka ci priatel s dakym chodia,ja som taky outsider ptm:S

AlabamaNO

Nilya, ani aj nežijem na Slovensku už pár rokov, takže sme na tom zhruba rovnako. Ale mala si hneď napísať, v ktorej krajine žiješ, lebo vieš, iný kraj, iný mrav - a možno sa v Tvojej krajine také typy ako si Ty skrátka "nenosia" (to neber ako urážku, prosím Ťa).
A napokon, čo hovorí za seba je, že to tu riešiš na fóre. Počkaj si na svoju príležitosť, si mladučká, prečo si myslíš, že potrebuješ mať partnera? Ak máš kamošky, máš partiu na víkendy, na zábavu, máš sa komu zdôveriť. Možno keď nebudeš nasilu hľadať a budeš sa správať prirodzene, budeš mať tú správnu iskru, ktorá niekoho "zapáli". :-) Tak veľa šťastia.

Nilyaaaaaaaa

Magy:
tak ja zasa naomitkovana nechodim:D a vela krat chodim von bez make upu:) nemam s tym problem...vela krat chodim nakupovat v teplakoch...ale tak vela krat mi bolo povedano ze vyzeram niekedy nepristupne ked som spravena,,a ano jasne ja viem ze velku ulohu hraju mimiky,gesta atd...ale niesom niaka hlupa,,ked uz tak mam v hlave dost rozumu...a ako single byt..ma uz nebavi...chcela by som uz ma zasa normalny vztah s normalnych chlapom:) a nie s hlupymi 16 ci 17:)....kazdopadne,dakujem za odpoved,pomohla:)

Nilyaaaaaaaa

AlabamaNO:

Pre tvoje informacie,nezijem na slovensku 10 rokov:)) takze slovencina nieje moja silna stranka...takze neusudz ludi tak rychlo..hlupucka urcite niesom:))..prajem ti pekny den :)

AlabamaNO

Magy, ako to, že niet z čoho vychádzať? Prečítaj ešte raz slečnin príspevok, spočítaj v ňom pravopisné chyby, zarátaj do toho aj názov témy (chlapami), pozri na čas, kedy bol príspevok pridaný.... Sherlocka nám tu netreba. Ale sú muži, ktorí práve na takéto hlúpučké maľované obrázky letia, takže je len otázkou času, kedy bude mať vzťah. Vzťah založený na povrchných hodnotách.