Dobry den prajem, chcel by som poprosit o radu. Ja a moja priateľka sme spolu takmer dva roky a plánujeme že sa presťahuje kumňe. Avšak problém je v tom, že ona ma 18 rokov a ešte študuje. Ja mam 21, mam dobru, prácu byt.. všetko čo potrebujem. Avšak jej rodičia sú zasadne proti tomu. Priateľka to ma doma taške, žije doma s mamou a nevlastným otcom. Nevlastný otec sa k nej sprava otrasne, vičita jej každu vec,veci za ktoré ani nemôže,neustále na ňu ziape, nedovolí sa jej ani len najesť, bes toho aby jej neponadával do všeliakých.... Jej matka sa len pozera a nič s tým nespravý. Pre niekoho to možno nieje najhoršie, ale priateľka je s toho psychicky nadňe... V minulosti mala kôli tomu aj pokus o samovraždu...Viackrat sa mi stalo,že sa mi rozplakala na rameňe, kôli tomu že sa nechce vrátit domou. Preto si myslim že by bolo preňu lebšie, ak by šla bývat kumne. Milujem ju a chcem preňu len to najlepšie. A myslim si že aj pre naš vstah by to bolo ovela lebšie,kedže byva v inom meste. S finančnej stránky by nebol problém, finančne by som sa o nu postaral a všetko, len či je to dobrý nápad riešit to týmto spôsobom. Ak som tuto temu zaradil do zlej kategorie, tak sa ospravedlnujem...
Prosim moc o radu.
Dakujem
Problém s bývaním
Nie je dobre, ked muz plati zene vydavky na byvanie, stravu, atd... Len si s nou uzi a posli ju kade lahsie, lebo sa jej nezbavis a bude ta len zbytocne vyciciavat.
mysl ze tato tema je pre toto forum?chod na azet
;) Ty si tomu dal :DDD
Podľa mňa to je najlepšie riešenie...Poprípade nech si popri škole, alebo počas prázdnin nájde nejakú brigádu a nech ti sem tam prispieva :-) A o rodičov sa nestarajte, keď chce odísť, nech sa jedného dňa zbalí najlepšie ked nebudú doma aby nerobili problémy a proste nech odíde. Je dospelá takže je to v podstate jej vec...No je už na tebe či ťa bude baviť ju živiť, a či ti to nebude vadiť po čase...Veľa šťastia :-)
tak samozrejme, ze by to bolo riesenie, aby sa nastahovala k tebe. Lenze co financna stranka? Bude ti prisievat na domacnot, ked este studuje? A hlavne, je este mladunka, aby sa po tyzdni nezbalila, ze ide prec... :D
to mas este v pohode, ale co ostatni ktori su gramotni a tiez chcu vlastny byt??:)