Prosim pomozte mi ako schudnut z tvare..za poslednych asi 9 mesiacov som pribral na tvary, pricom na tele ani nie....co mam robit aby som s nej o5 schudol a vyzeral ako niekedy? dakujem
Ako schudnut z tvare?
hej dj hide a potom bolo vidiet ze s tvare si schudol? ako myslis tu kreatinovu kuru??
Ja som zacal priberat na tvari, ked som presiel na kreatinovu kuru s maximalne masitou stravou, pricom pohybova aktivita bola u mna prave vtedy minimalna.....
tiez mi to strasne vadilo, a tak som jedalnicek troska zmenil, kreatin vysadil a svoju pohybovu aktivitu zvysil desat nasobne....
no jo,ocenim rady kere pomozu :)))
vyzera to celkom zaujimavo,skusim to aj ja dufam ze mi to pomoze,..v kazdom pripade velke dakujem :)
pfuj uz som sa zlakla ze moju :-)))
dik gony normalne si ma potesil aspon niekto raz za cas oceni snahu a rady- bo niektori ludia si aj tak spravia po svojom.takze dik.
pozrel som si tvoju fotku na azete....neviem co ta trapi!!!...ved vyzeras uplne normalne,boze chlapce som videl nie take napuchnute tvare ty si uplne symetricky.....prestan sa pozorovat
branuska ja ta asi vybozkam!!!....mam dopodrobna ten isty problem to akoby som seba pocul kokso,no malokto vie na to pomoct....mas moj respekt,si super!!!!
nemas alergiu? pokial ti velmi napuchla tvar moze to byt sposobene aj zadrziavanim vody v tele...treba odvodnovat- zihlavovy,zeleny caj pit, jest uhorky...