caute, moja priatelka mi nedavno oznamila ze uz nevie ci ma miluje, zacala sa chovat odmerane ale niekedy je uplne normalna, trva to uz tyzdne, prestava ma bavit cakat kym sa jej uraci uvedomit si co chce, ak ste niekto boli v podobnej situacii, prosim o radu alebo to ako ste to riesili vy, diky
priatelke ´hrablo´
Musím začať aj ja tak rozmýšľať a hneď budem veselší:D
ne ona,ty nemaš odvahu,nezvaľuj to na ňu
detto: Jasné. Mám emočne nestabilnú osobnosť (pozri si článok, kdesi sa tu na stránke povaľuje). Emócie mi lietajú ako divé a svet vidím jedine čierno-bielo. Buď milujem, alebo nenávidím. Idealizujem vs. devalvujem. Za úplnú maličkosť som bola schopná priateľa znenávidieť a naopak. Prechádzala som od závislosti k ľahostajnosti... A pokúšala som sa moc sa naňho nenaviazať, lebo sa príliš bojím opustenia.
Čiže jajka, či už s ňou alebo bez nej, vždy môže len získať:D? Divná logika:D Ale nie:D With or without you? Úplne jedno:D
dedzo nema odvahu preco myslis? ja neviem co chce, neviem ci sa s nou mam ja rozist a ani sa poriadne nedozvediet kvoli comu
prvotne zalubenie opadlo a ona si vsimla ze nie uplne taky idealny, alebo
stretla ineho a uvedomila si ze su aj ini a lepsi
moznosti je viac, bolo by fajn keby ti to povedala. mozno s tym aj nieco este spravite. ale musis jej vysvetlit ze takto to nejde a inak sa rozidete, ked nevies, co jej vadi a byt spolu len zvyku kym pride niekto lepsi nie je dobré
Meretseger a cim myslis ze to bolo ze si sa tak spravala? dokazes to popisat?
Správala som sa k priateľovi rovnako, on to síce bol schopný vydržať (viac-menej), ale napokon som vzťah ukončila ja, pretože ma ubíjalo moje správanie a vedela som, že ubližujem jemu i sebe.
Raz som ho milovala, raz nenávidela. Porozprávaj sa s ňou, ale na vašom mieste by som volila rozchod.
nema odvahu
nie je to lahke ale
- teraz nemas nic
- ked sa s nou rozides, zrazu si uvedomi, ze ta chce, a zacne sa snazit
- alebo sa jej ulavi lebo cely cas caka, ze kopacky jej das ty
v kazdom pripade len ziskas.