priatelke ´hrablo´

Meretseger

detto: Jasné. Mám emočne nestabilnú osobnosť (pozri si článok, kdesi sa tu na stránke povaľuje). Emócie mi lietajú ako divé a svet vidím jedine čierno-bielo. Buď milujem, alebo nenávidím. Idealizujem vs. devalvujem. Za úplnú maličkosť som bola schopná priateľa znenávidieť a naopak. Prechádzala som od závislosti k ľahostajnosti... A pokúšala som sa moc sa naňho nenaviazať, lebo sa príliš bojím opustenia.

J111

Čiže jajka, či už s ňou alebo bez nej, vždy môže len získať:D? Divná logika:D Ale nie:D With or without you? Úplne jedno:D

detto

dedzo nema odvahu preco myslis? ja neviem co chce, neviem ci sa s nou mam ja rozist a ani sa poriadne nedozvediet kvoli comu

jajka001_

prvotne zalubenie opadlo a ona si vsimla ze nie uplne taky idealny, alebo
stretla ineho a uvedomila si ze su aj ini a lepsi
moznosti je viac, bolo by fajn keby ti to povedala. mozno s tym aj nieco este spravite. ale musis jej vysvetlit ze takto to nejde a inak sa rozidete, ked nevies, co jej vadi a byt spolu len zvyku kym pride niekto lepsi nie je dobré

Meretseger

Správala som sa k priateľovi rovnako, on to síce bol schopný vydržať (viac-menej), ale napokon som vzťah ukončila ja, pretože ma ubíjalo moje správanie a vedela som, že ubližujem jemu i sebe.
Raz som ho milovala, raz nenávidela. Porozprávaj sa s ňou, ale na vašom mieste by som volila rozchod.

jajka001_

nie je to lahke ale
- teraz nemas nic
- ked sa s nou rozides, zrazu si uvedomi, ze ta chce, a zacne sa snazit
- alebo sa jej ulavi lebo cely cas caka, ze kopacky jej das ty
v kazdom pripade len ziskas.