caute, moja priatelka mi nedavno oznamila ze uz nevie ci ma miluje, zacala sa chovat odmerane ale niekedy je uplne normalna, trva to uz tyzdne, prestava ma bavit cakat kym sa jej uraci uvedomit si co chce, ak ste niekto boli v podobnej situacii, prosim o radu alebo to ako ste to riesili vy, diky
priatelke ´hrablo´
Meretseger, to ako by si mi z duse hovorila. A som myslela, ze taka sisi som len ja
To je fakt. Tak to potom nerieš, ani nech ťa to nezaťažuje, ak sa dokážeš odosobniť.
nie je problem byt mazanejsi, len je smutne ked vztah prejde do stavu kto bude mazanejsi =)
No vidíš:D Nevieš obabrať babu jednu mazanú, však si mazanejší než ona, resp. ona to nerieši a ty to môžeš využiť, že to nerieši:D a budeš mazanejší:D
J111 to nie je az tak daleko od pravdy, na jar mam ist totiz do zahranicia
Povedz jej, že sa ti črtá super platená práca. Malo by to zabrať:D
Motaj ju takto mesiac a potom jej oznám, že to nevyšlo:D
existujú len 2 možnosti,vyber si
j111 ked to nefunguje, treba to bud opravit alebo zahodit (a kupit nove)
dzedo ja nemam odvahu? trosku blbe nie? ja viem co citim aj ked uz nie na 100 pro, kedze ma dost znechutila, ale nech sa vyjadri ona co chce, preco by som jej to mal zjednodusit rozchodom
Ale nemusí byť práve psychicky chorá, bohvie, HPO má viac príznakov, takže ak si si nič zvláštne v správaní inak nevšimol, bude to tak dáko, ako tu píšu iní.