Keratínová Kúra pre zničené vlasy - škúšali ste ?

Príspevok v téme: Keratínová Kúra pre zničené vlasy - škúšali ste ?
tayloe:O

Dobrý Deň,
chcela by som sa opýtať či ste skúšali Brazílsku Keratínovú Kúru na poškodené, zničené vlasy .
Mám vlasy dosť zničené odfarbovaným na blond a žehlením, fénovaním.
čítala som po internete rôzne názory, aj negatívne, že nato zbytočne vyhodili peniaze, ( v mojom prípade by mi trebalo aspoň 100€ ),že im z toho ostali len mastné vlasy + lupiny.

Koľko ste zato dali vy €?

dakujem za odpovede, prajem pekný deň

winki

žiadna kúra vám neurobí zázrak z vlasov ktoré niesú extra zničené a tak isto treba vytipovať kvalitné výrobky a nie len faijky.

evva

brazilsky keratin je opisovany naozaj prehnane,velmy som si od neho slubovala to co bolo o nom pisane,ze ucinok trva tri mesiace,a ze vlasy su ako nove,predovsetkym ja som chcela aby som ich mala po nom rovne hladke,,pravda je taka,ze boli troska hladsie,ale fakt nic ako po kondicioneri a nic viac,uz kadernik pri praci mi vravel pravdu ze to sa musi aspon tri krat aplikovat a to uz prvykrad po mesiaci najlepsie,vobec som nevidela rozdiel,absolutne od toho ani vy necakajte ake to je opisane,nieje to tak a to ja som si dala robit v renomovanom salone pod hradom v bratislave,,proste nie je to nic,skoda penazi

Daduskaaaa

ahoj ja osobne s tým skúsenosti nemám, ale moja spolubývajúca z intráku na to šla, pretože si vlasy zničila každodenným žehlením a namiesto toho, aby sa jej vlasy napravili, tak jej kaderníčka spálila kožu aj vlasy a rovno zo salónu šla ku kožnej .. takže ak už niečo také chceš, tak si vyber správnu kaderníčku.. nie každá vie čo robí

normana

Zdravím dámy,
brazílsky keratín je zakázaný nakoľko obsahoval nejaké látky, ktoré robili zle aj kaderníčke aj zákazníčke. Namiesto neho bol uvedený do obehu nový druh keratínu ( neviem presne ako sa volá)ale neobsahuje tie toxíny. Moja skúsenosť: Mala som fakt vážne poškodené vlasy farbením a dlhodobým pravidelným žehlením(mŕtve,skrepovatené, lámavé atď. proste všetko zlé). Kamarátka kaderníčka mala na vlasoch tento nový keratín , vraj že to vydrží cca 3 mesiace a vlasy sú no ňom ako nové. Tak som sa nechala nahovoriť( nemala som čo stratiť), vyšlo ma to na 60e( ale každá kaderníčka si pýta inak). Vlasy boli naozaj ako nové, pevné, rovné, lesklé, konce zacelené ako po nožniciach proste úplná paráda. Navyše to mám vyše pol roka a stále to drží. Vrele odporúčam každej babe, ktorá ma podobné problémy s vlasmi ako som mala ja. Nemám ani mastné vlasy ani lupiny.

M1512

Ahojte, prosím Vás o radu ohľadom mojich vlasov. Mám dlhé vlnaté vlasy, ktoré sú absolútne nepoddajné a krepovité. Skúšala som mnoho prípravkov so spomínaným keratínom, aj mnoho ďalších, no nič mi nepomohlo. Vždy keď si spravím chvost a zatiahnem gumičku, na hlave mi vyskočia obrovské hrbole, ktoré sú hrozné. A mám ich na chvoste aj keď mám prirodzené vlnaté, ale aj vyžehlené vlasy. Robí mi to pri každej gumičke. Neviete ako sa toho zbavím?

adoree

AKmate na mysli brazilsky keratin, tak s kvalitnym materialom vlasy urcite nebudu mastne ani s lupinami.
Pri kure sa nanasa keratin na suche vlasy a potom sa to zazehluje. Nasledujuce 3-4 dni sa vlasy nemozu umyvat ani zapinat do gumicky atd nakolko sa ucinky kury potrebuju vyvinut. Moze teda vzniknut dojem, ze su vlasy mastne a maju lupiny. Tie by som skor pripisovala tomu, ze zvysky produktu zostavaju vo vlasoch a miestami to moze posobit ako lupiny. Po umyti vam vsak zostanu krasne leskle zdrave vlasy.
Pocula som aj pripady, kedy mali vlasy po umyti poskodene. To je asi z dovodu neodbornej aplikacie a manipulacie pri procese zazehlovania a v neposlednom rade to moze sposobit aj nevlaitny material. Pripravok by mal obsahovat termoochrannu zlozku, ktora vlasy pocas zazehlovania chrani. Posobi na ne totiz velmi vysoka teplota 230 stupnov a to moze sposobit poskodenie. Nariklad ak je nanesene male mnozstvo pripravku. A ak je este nekvalitny, tak sa vlasy mozu poskodit. Rozhodne by sa vsak pri odbornej aplikacii nemali zacat mastit.
Karin

stylishfox

stylishfox.blogspot.com

Kočky, ak máte záujem vedieť viac, akurat dnes som na blogu písala recenziu ! Myslím si, že v kaderníctvach je táto kúra zbytočne drahá, kedže ja som si ju zadovážila za skvelú cenu! Link nájdete na mojom blogu pekný den

stylishfox.blogspot.com