ako sa lieci socialna deprivacia? presiel som si nou niekolko rokov, vacsinou vlastnym pricinenim, lebo som velmi urazlivy, aj som. a mam aj deprivaciu, co sa tyka zaujmov, lebo nemam ziadne zaujmy , pretoze som si tak malo veril a myslel som si , za vsetky moje zaujmy niesu dobre.
socialna deprivacia
divne otazky... divna diskusia:D
inak taha mahistoria vychodnych krajin. ale je to asi iba povrchne. len sa mi paci ta kultura. preto ten sultan.
pokojne sa moze stat, ze medzi priatelmi pride rec aj na Batorycku-pojdes na vylet, pocestujes okolo Beckova a bude...debata medzi kamosmi sa skutocne moze dotknut skoro kazdej temy.
ked ta z toho chyta uzkost, tak sa tym nezaoberaj
idealne je mat rozlicne zaujmy,nie len jeden
povedzme ak by ta zaujimali pc, mozes si o tom pokecat s viac ludmi ako o historii
ale akonahle ludia s pc prepnu na temu futbal, zas si nahrany :)cize dobre je mat aspon povrchne z co najviac oblasti
Ak sa nezaoberas pedofiliou, trestnou cinnostou a podobne, tak akykolvek zaujem je uplne v poriadku-od pestovania tulipanov po studium egyptsych dynastii...je len na tebe, k comu ta srdce taha.
a kde by tak uz v normalnom zivote mohla prist rec na batoricku? inak zaujimalo ma to kedysi. chyta ma z toho uzkost.
tak to video bolo len tak, ze treba sa prejavovat...nepoznas madonnu?
historia atd, nerozumiem co tym riesis, co ma s tebou bathorycka? akoze ci je vhodne aby si sa tym zaoberal?
zaoberaj sa cim chces, je to tvoj zivot.
Ak ta zaujima Alzbeta Bathoryova, je to uplne v poriadku. Kup si knizky, posurfuj na internete, nieco si nastuduj. A ked pride raz rec na Bathorycku, budes hviezda.
tomu videu nerozumiem, co ma do suvisu z vlastnym nazorom. aj tak sa mi nepacilo, urcite je stare, z 80. rokov.inac vdaka:) a na ake zivotne okolnosti podla teba urcite treba mat vlast nazor? a ako sa da aktivne rozvijat vlastny nazor? mozte odpovedat samozrejme aj ini. inak ja mam skoro na vsetko negativny nazor, teda chcem povedat, ze na vsetkom hned najdem nieco zle. napr. kedysi ma dost zaujimala historia, neviem, ci je to idealne pre 18 rocneho chalana, alzbeta bathoriova a pod. a pod. si o tom myslis?