Píšem sem už po X-krát,bohužial si zase neviem rady :( so zvracaním som skončila pred skoro 2Mi mesiacmi,chválabhou ma ani len nenapadne nahnúť sa nad misu no stále jem veľa :( neustále myslím na jedlo a nedokážem prestať :( cca 2týždne mi to šlo celkom slušne,až som sa divila sama sebe ako sa mi darilo jesť pravidelne v malých dávkach a skutočne som sa po dlhom čase začínala cítiť výborne ,no čo je najdôležitejšie,konečne som na seba bola hrdá.mala som pocit,že to mám všetko pod palcom a že svoj život riadim ja,nie moja bulímia .sklamanie však prišlo asi 2dni pred silvestrom,odvtedy jem každý deň veľmi pažravo a neviem si s tým rady :( dokonca sa veľmi zadýcham hoc prejdem jedným kopcom ktorým behávam odkedy viem chodiť,picháva ma pri srdci a cítim si asi každý sval,dokonca dáko zas nemám menštruáciu .pri mojej obrej ( :-( )postave by nikto nepovedal že mi niečo je :/ pritom mám asi menej síl ako môj 7ročný brat:/ prosím,pomôžte mi niekto prekonať to,už ma to skutočne nebaví :/
chcem definitívny koniec
teddybear,uz prestan doma experimentovat a zajdi za odbornikom.pises,ze si mala jedlo"pod palcom"..co to znamena?ze si jedla kolko tvojej hlavicke s ppp vyhovuje?a si si ista,ze to bolo mnozstvo a skladba,ktora vyhovovala aj tvojmu telu?ono to je zaciatok prezierania...hlad.po rokoch s ppp nemas realnu predstavu o zdravych porciach jedla a chces jest co najmenej...a tam vznika zacarovany kruh.a hlavne sa nenechaj odradit tym,ze si zjedla viac ako si chcela,nevrat sa k zvracaniu!!! tvoje vyhladovane telo si zvykne,ze dostava potravu a aj ten vlci hlad sa ustali.hlavne sleduj,co ta zenie do chladnicky...nuda,stres,smutok...
Ako ti my vieme pomôcť? Jedine jedna rada, sprav si poriadok vo svojej hlave, prečítaj si o tých chuderách čo vyzerajú ako kostry a ako skončili. Ak ani to nepomôže, hľadaj odbornú pomoc. Prečo si vlastne do toho hupla a nechala to až tak ďaleko zájsť?
no ked chces definitivny koniec, tak s tym skonci
Presne tak mylsi a rob veci ktore ta naplnaju viem ake je tazke mysliet na ine veci ako ppp ale pokial budes sa zaoberat iba nou budes v sebe to iba zivit.skus kreslit citat prejst sa pocuvat hudbu ist niekam s priatelmi.hlavne zi!!!
Treba sa zamestnať nejakou činnosťou.