ahojte. mam nejaky cas noveho priatela a ideme zajtra na vikend spolu na chatu romantika a tak :)tak urcite dojde aj na sex. co je super :D ale chcela by som sa opytat trochu blbu otazku.. ktore polohy su vhodne pre pary s vyskovym rozdielom? ja mam 168 on 193 cm. pozeram nanho dohora :) a chcela by som sa vyvarovat trapasom. zrejme blba otazka ale ti ktori maju o dost vyssieho partnera ma snad pochopia. dakujem :)
vyskovy rozdiel a poloha
Aj napriek tomu ze ludia su vyskovo rozdielny tak chrbtica je vecinou rovnako velka cize od pasa k hlave rovnaka vyska ale samozrejme ked ma niekto o 20 cm mensiu vysku tak to neplaty
polohy postojačky sú skoro nemožné, jedine niekde na schodoch :D náš rozdiel je cez 30 cm, a v pohode aj 69 zvládame, ale inak problém nevidím, v pohodke, všetko je možné :D
Ja som trochu mala problém zo 69 ;-D lebo on sa ma pritiahol, lízal, nuž... a ja som nedotiahla :DDDD
Ja som na tom s partnerom podobne...on má vyše 190cm a ja ledva 163cm...A ano, v posteli sa to všetko vyrovná, aj keď najväčšie rozdiely cítiť napríklad pri sexe postojačky ( lepšie je sprchovať sa predsa vo dvoch :P )Tam je to problematickejšie, no pri iných polohách som nejakú trápnu situáciu nezažila :))
ved skusajte co vam vyhovovuje,co ti na tom my poradime ?? :DD vyska neni problem...i ked postojacky odzadu by si asi na "zachode" musela stat :DDD