Vraj neciti medzi nami chemiu

Príspevok v téme: Vraj neciti medzi nami chemiu
sklamanie

Od maja sa mi(23r) pacil jeden chalan (24r) s ktorym som sa zoznamila cez znamych na jednej party. Teraz na Silvestra sme sa dali dokopy. K prvemu kroku nam sice pomohol alkohol, ale ako sme si obaja na druhy den priznali, obaja sme to citili rovnako. Od Silvestra sme boli prakticky cele dni spolu, bolo nam skvele, presli sme si roznymi temami, hovoril mi, ze je stastny, ze ma stretol,ako som uzasna atd. Vcera okolo obeda bolo vsetko v poriadku, volali sme spolu a podvecer prisiel ku mne z tym, ze sa musime rozist, ze to chce skoncit pretoze vraj neciti medzi nami chemiu. Vraj je to jeho najtazsi moment v jeho zivote, ale ze to nie je to co by malo byt. Strasne to zabolelo a boli to doteraz. Po vsetkych tych vztahovych problemoch co som mala, som sa citila naozaj stastne, ze som s niekym ako je on, ze mame spolu tolko spolocneho. Nasi spolocni znami sa tesili s nami, ze sme to dali dokopy. Viem, ze tri - styri dni nie su to iste ako napriklad tri roky, ale aj tak citila som a citim k nemu vela. Napisal mi, ako je mu to strasne luto, ze som uzasne dievca a bude stat proti kazdemu, kto povie nieco ine, ale ako kamarat. Nerozumiem tomu. Vsetko bolo v poriadku a nahle behom par hodin to vsetko skonci

J111

Ak ste ovšem nemali pomer. Ak áno, tak to mení úplne celú vec. A vieš v čom? Že ťa len využil:DDD Čo, však máš všetko, čo treba, tak čo sa na to vybodol. To je chlap? Chémia? Z pohľadu chlapa nezmysel, to len baby chcú niečo viac.

*inko

ked chyba chemia uz na zaciatku, tak nie je dalej co riesit
bud rada ze aspon priznal farbu, natahovanie a zakrucanie by vela nevyriesilo
a nebud taka smutna z toho, tych par dni by som ani nenazvala vztahom

J111

Len toľko poviem: láska, to je už niečo!!! To ostatné sa nazýva: vzťah, priateľstvo, porozumenie, spolužitie, ale nemusí to byť láska.

blondula

J111....ono to byva vo väcsine pripadov tak,ze po rozchode,sklamani sa clovek do noveho objektu hned zalaskuje bez ohladu,ze z toho nieco moze byt !! a kazdy predsa vie,ze alkohol vzdy dopomoze k citom a hlavne sexualnym :P

sklamanie

lenze tu chemiu, ako on hovori, som ta ja citila a on musel tiez kedze mi sme sa neotukavali akot o byva normlane zvykom, zacali sme bozkami a bozkavali sme sa stale. Keby to bolo inak, sama by som aj nieco tusila, ze tam nieco nie je

J111

Len mnoho ľudí ma taký problém, že keď to nevyjde s jedným, tak s tým ďalším si začnú o hodne neskôr alebo ak si vôbec niekoho nájdu. To mám teraz na mysli.

lulu22

na začiatku by tam rozhodne mala byť nejaká tá chémia.. ako sa hovorí.
som si spomenula na súčaného priateľa, ako sme spolu začínali, resp. som si myslela, že sa budeme asi dva týždne len tak oťukávať a on mi dal prvý pusu a ja prekvapená..a on povedal, že tam je chémia, načo čakať :D