Laska je peklo alebo raj?

Príspevok v téme: Laska je peklo alebo raj?
Falque

spoznal som dievca velmi nahodne,kamaratka ju priviedla lebo dalsi kamos ju chcel spoznat aj ked sme nevedeli obidvaja o koho vlastne ide :)..isli sme spolu vsetci von, potancovali sme spolu a nejako sa mi zapacila viem ze ma frajera :) viem ze ide prec, lebo studuje v zahranicii ale aj tak ma laka... kamarat vravel ze isla po mne :) ja som velmi nic nespozoroval. kontaktoval som ju viem ze nic z toho nebude aj keby to bolo inak :) .. asi hlupa tema ale asi kazdy poradi ze to mam nechat tak :) Hell Is Living Without You

Falque

ako mne to je jasne ze nik nemusi byt pravy... vcera som bol trocha pripty tak som jej napisal ze co robi dneska... napisala ze ide na navstevu do babky :)mimo mesta do soboty a v stredu ide prec do skoly... ako nechapem to ze den nato ako som ju spoznal tak nic vo mne akurat ze pekna holka... dobre s nou bolo... viem ze sa mi pacila ale nic viac, a kamos do mna hucal ze co som za neschopaka ze ako po mne isla ked sme boli vonku a ja nic ked isla sama domov vraj chcela aby som ju odprevadil ale mne to nepovedala len dala pusu na licko a isla :) ... ale je to pravda asi keby nieco chcela by to napisala...

Ali bali

Falque , záleží aj na nej , či chce vidieť teba ....
Nikdy nevieš , či je ten jej terajší priateľ ten pravý :-)

Falque

hej mas pravdu... viem ze je to zlozite... ved hovori sa ze osudu nik neutecie :) len ju mam chut este vidiet, ale dobry napad to asi nebude...

lentilkaaa

v tom pripade sa na to radsej vykasli...lebo na vztah je to komplikovane-ma priatela a este aj keby ho nemala tak ide odcestovat prec...

keby ste nieco zacali tak by to nemalo podla mna dlhe pokracovanie

Falque

neviem... nie kazdy clovek v nas zanecha nieco, zaujme nas... ale pri nej som si povedal ze stoji zato poznat ju lepsie.. sex nikdy neriesim az ked spoznam dobre cloveka...