spoznal som dievca velmi nahodne,kamaratka ju priviedla lebo dalsi kamos ju chcel spoznat aj ked sme nevedeli obidvaja o koho vlastne ide :)..isli sme spolu vsetci von, potancovali sme spolu a nejako sa mi zapacila viem ze ma frajera :) viem ze ide prec, lebo studuje v zahranicii ale aj tak ma laka... kamarat vravel ze isla po mne :) ja som velmi nic nespozoroval. kontaktoval som ju viem ze nic z toho nebude aj keby to bolo inak :) .. asi hlupa tema ale asi kazdy poradi ze to mam nechat tak :) Hell Is Living Without You
Laska je peklo alebo raj?
ale zas by ti nedala pusu na licko len tak... :)
ako mne to je jasne ze nik nemusi byt pravy... vcera som bol trocha pripty tak som jej napisal ze co robi dneska... napisala ze ide na navstevu do babky :)mimo mesta do soboty a v stredu ide prec do skoly... ako nechapem to ze den nato ako som ju spoznal tak nic vo mne akurat ze pekna holka... dobre s nou bolo... viem ze sa mi pacila ale nic viac, a kamos do mna hucal ze co som za neschopaka ze ako po mne isla ked sme boli vonku a ja nic ked isla sama domov vraj chcela aby som ju odprevadil ale mne to nepovedala len dala pusu na licko a isla :) ... ale je to pravda asi keby nieco chcela by to napisala...
Falque , záleží aj na nej , či chce vidieť teba ....
Nikdy nevieš , či je ten jej terajší priateľ ten pravý :-)
hej mas pravdu... viem ze je to zlozite... ved hovori sa ze osudu nik neutecie :) len ju mam chut este vidiet, ale dobry napad to asi nebude...
v tom pripade sa na to radsej vykasli...lebo na vztah je to komplikovane-ma priatela a este aj keby ho nemala tak ide odcestovat prec...
keby ste nieco zacali tak by to nemalo podla mna dlhe pokracovanie
neviem... nie kazdy clovek v nas zanecha nieco, zaujme nas... ale pri nej som si povedal ze stoji zato poznat ju lepsie.. sex nikdy neriesim az ked spoznam dobre cloveka...
no vztah z toho zrejme nebude...a neviem ci ti ide o vztah alebo o sex...