Ozzion 20 - zaludocna kyselina

tpch

Ano, ja som vinna za to, ze pises nezmysly :-DDD Oznacis pantoprazol za protonovu pumpu, pritom je to jej inhibitor a ja som na vine :-D
Asi ti idem spocitat, kolkokrat si odtialto uz takto teatralne odchadzal, je to dost vysoke cislo. Si smiesny, trapny a nestojis si za svojim slovom, lebo sa vzdy a znova vratis.
Ja som povedala, ze proti doplnkom nemam nic-mam vyhrady voci tebe ako osobe, lebo si proste stary chlap trpiaci spasitelskym komplexom. Ale ked tvoje zazracne doplnky zlyhali, to uz si bol tichucko ako mysicka a radsej si tomu chudakovi, co mu zomrel brat na rakovinu po tom, ako vysolil 200eur za doplnky, ktore ho mali vyliecit, ani neodpisal. takze este si aj zbabely.
Netvrdim, ze ten pan by nebol zomrel, ale na tvoj popud ho morili so zeolitmi a neviem cim este s vierou, ze ostane nazive, ktoru si v nich vzbudil ty sam svojim posobenim. A on zomrel a ty mu ani nepovies sorry, ale ani alternativa nie je vsemocna...

RNG

Nuz dal som ti moznost v rychlosti zaucinkovat , mudro, ty hnup. Samozrejme sa jedna o inhibiciu, nie podporu,tj potlacanie cinnosti parietalnych buniek, ked to pouzivaju "proti kyselinam'.
Nuz ale vyzivaj sa dalej, lebo ja sem do tejto temy uz neidem aj tak prispievat. Taki, co zamerne zaparaju do vsetkeho, aby sami sebe a druhym dokazali, aki su "mudri" sa mi z duse hnusia.
Trochu vzelanejsi a nie ukomplexovani ma nenapadaju stale, ale snazia sa vypocut. Na mojom poslednom pokuse vytvorit skupinu alternativnej mediciny som robil na Slovensku prezentaciu pre zopar ludi, boli tam 3 univerzitni profesori a 4 docenti z mediciny. Ti ma velmi pozorne pocuvali a s respektom davali otazky. Dokonca ma titulovali nespravne , pan doktor,napriek mojim namietkam, ze ja som inzinier a toto su len moje z medickej literatury alternativnej mediciny nazbierane laicke vedomosti.

Nuz ale to takym rypakom, ako tu tpch a inym nic nehovori, ti chodia na internet odreagovat svoje pocity menejcennosti a frustracie.
A preto si myslim, ze to nie je spravne forum, kde moze clovek bez zbytocnej kritiky oznamit novsie vedomosti z pola, ktore je v tlaci a televizii potlacane, tj alternativna medicina, v mojom pripade zo strany roznych doplnkov na udrzbu alebo zlepsenie zdravia.Dixi

tpch

Ozzion zabranuje tvorbe zaludocnej kyseliny. Uzi jeden rano nalacno a po par hodinach uvidis, co sa bude diat. Zomriet z toho nezomries, toto liecivo je aj volnopredajne (len pod inym obchodnym nazvom a v mensom baleni).

Luucka

tak sa dohodnite, prosím :)
inhibítor je podľa mňa spomaľovač....tak bráni kyseline, alebo ju podporuje?
páli ma celý žalúdok už aj cez deň, tak to zrejme zajtra budem musieť vyskúšať :)

tpch

RNG, ako vzdy nespravne. Ozzion nie je protonova pumpa, ta totiz zaludocnu kyselinu vyraba, a nie zabranuje jej tvorbe. Ozzion je INHIBITOR protonovej pumpy, co je zasadny rozdiel :-DDDD

RNG

Ozzion 20 je nove krycie meno pre protonovu pumpu, pantoprazol. Tento zabranuje tvoreniu kyselin, tj nici aj traviaci proces, ak kyselinovu barieru zaludka proti mikrobom.
Helikobacter pilori je bakteria, casto v zaludku, ktora napada zaludocne steny a tvori vredy. Znesie kyseliny az do PH 3. Zdravy zaludok ale casto vytvara az PH 2.5, co tuto bakteriu znici.
Potlacanie vyroby kyselin ju samozrejme podpori, ako aj ine mikroby, co sa do zaludku dostanu a vysledok je zapal zaludka, znizena imunita, znicene travenie a absorbcia zivin.