Prečo niekto kto hovorí že ľúbi ma potrebu písať iným, chcieť sa stretnúť alebo dokonca podvádzať?
Napr. jeden môj bývalý. Už 2 roky má priateľku, dosť dobre ho poznám a viem že ju veľmi ľúbi, no napriek tomu, prvý rok čo boli spolu ju sem tam podviedol, neviem ako to je teraz, ale nedávno aj mne volal, že sa chce stretnúť, pokecať a pri tom vie veľmi dobre že jeho priateľke by sa to nepáčilo lebo na mňa dosť žiarli. Tak prečo to robi? Veď dobre vie že keby sa to dozvedela mal by problémy a nechce ju predsa stratiť.
Alebo môj priateľ, hovorí že ma ľúbi, že je spokojný, že mu nič nechýba a pri tom viem že niekedy si píše s inými, dokonca jednej písal niečo že sa niekedy môžu dohodnúť a pojdu sa niekam previesť, lebo jej sa páči jeho auto. Len že o tom nemôže nikto vedieť.
Prečo to robí keď vie ako by mi tým ublížil? Ja o tom akože neviem. A neviem či mu povedať že to viem alebo to zatial nechať tak.
Ja si so žiadnym mužom nepíšem, nestretávam sa, ani nemam potrebu lebo som spokojná s nim. A tiež viem že by sa mu to nepáčilo.
Čo si o tom myslíte?