Prosím Vás,mám taký problém- s priateľom sme sa pohádali..hrozila som mu rozchodom,až sa akosi nervovo zrútil....tesne po hádke-priam ešte počas nej si ľahol ku mne na posteľ a začal hrozne hlasno dýchať,veľmi sa triasť a taktiež sa pri tom potil.Úplne sa na mňa zakvačil a začal mi naťahovať oblečenie,čo som mala na sebe- až ma to trochu bolelo. Nevedela som,či je to naozaj a či len hrá divadlo.Pomedzi to hovoril,že sa nervovo zrútil,že chce zomrieť a podobne. Prosím Vás..poraďte- nechcem sa s ním rozísť ..milujem ho,no po tomto neviem,čo robiť..a či to vlastne bolo naozaj a či len ,,akože,, . Je možné , aby sa psychické zrútenie takto prejavovalo?? ďakujem
Psychicke zrutenie
katy a ako pokračuje váš vťah teraz? Ten tvoj priateľ je nejaký divný.
No to chodis s poriadnym psychopatom. Fuj. Ble.
teda....že to len hral
:D už sa mi priznal,že si to len vymyslel
A možno sa zrútil, kto to vie? Teraz by mal mať nejaké psychické problémy, človek sa len tak nezrúti bez následkov. System damaged!
psychicky som sa zrutila 2 razy a skoncila som na pohotovosti ! ten tvoj je dobry herec :DD
www.zdravie.sk
podobna tema
mne to pripada ako hrané...ale z toho co pises je jasne ze aj tak nie je v poriadku. citovo ta vydiera. toto sa bude opakovat ked sa budes chciet s nim rozist. bude sa vyhrazat ze sa zabije, ze si podreze zily...