sa mi zda ze je to kolotoc... staci jeden stresovy zazitok a opat depresie, samovrazedne nezmysly a bla bla... z vybornej nalady, z chuti zit je hned hromadka hnoja... skusala som vsetko mozne, doplnat chybajuce minerlay, vitaminy, zral som banany, sportovala som, vyvazena strava a podobne a nic nezabera, vzdy a vzdy ked padnem do depresie, skor ako o mesiac sa z toho nedostanem a uz je to zas tu,,, potom mi preskoci a zo dna na den budem mat energie na rozdavanie, nerealne plany do buducnosti s presvedcenim, ze mam super schopnosti, ze vsetko zvladam... koniec..., este parkrat sa mi toto stane a skoncim asi nadobro v cvokhauze... skutocne neviem, co mam robit...
staci tak malo a opat depresie
katatonia, pogoogli si na nete clanky ohladom tejto diagnozy, ak usudis, ze to na teba sedi, chod za psychologom alebo rovno psychiatrom ktory ti predpise lieky.
ja mam podobny problem ale tie samovražedne skolony sa u mňa neprejavuju...takto mi je už viac ako rok a nijako sa z toho nemôžem dostať..raz mi je fajn, som plna energie a tiež mam neskutočne veľa nerealnych planov do buducnosti a inokedy mam take ťažke depresie, stale plačem a nedokažem sa na nič sustrediť, flakam VŠ..psychologom ktovieako neverim, neviem prečo..chcela by som sa z toho dostať sama ale nejde to....
ja som sa vzdy snazila presvedcit, ze som len extremne naladova a ze to nic nie je, ale samovrazedne myslienky sa zrejme vymykaju tomu, co je normalne.. treba navstivit rovno psychiatra ci?
jajka001 sa z najvacsou pravdepodobnostou trafila.
ako vies z par riadkov ze je to isto BAP? isto sa to este nejakym sposobom neda? aspon zmiernovat depresie?
pri maniodepresii alias bipolarnej poruche treba uzivat lieky, sama to nezvladnes.