Myslím, že nadpis presne vystihuje to, čím sa trápim už dlhé obdobie. Mám za sebou 2 vzťahy, jeden úplne hlúpy, pubertiacky, druhý už trošku vážnejší, ale aj ten skončil slovíčkom rozchod po 5 mesiacoch. Od tohto vzťahu ubehlo už 2 a pol roka a ja som sa nikam nepohla. Ako keby som zastala a moje nohy odmietli vykročiť vpred. Za to obdobie som s nikým nebola, žiadne rande, len kamaráti, škola a domov. Prvý rok po rozchode som sa uzatvorila do seba, nechcela nikam ísť, iba sedela zavretá v izbe, so slzami a myšlienkami. Teraz si uvedomujem, že som stratila rok, rok, ktorý som mohla prežiť ako som chcela, zažiť nové veci, no premrhala som to, tým, že som čakala na človeka, ktorého som tak ľúbila. A doteraz je to tak, neviem sa pohnúť ďalej. A tak je to aj teraz,síce na vysokej prišiel človek, s ktorým som to chcela skúsiť, skúsiť aké to je zažiť vzťah a skúsiť sa pohnúť ďalej no nič. Bozky, objatia vo mne nič neprebúdzali. Snažila som sa, oblbovala som samú seba, že to chce čas, no iba sme sa trápili, moje vnútro nefungovalo, necítila som nič. A preto sme to ukončili a ostali dobrí kamaráti aj naďalej. A preto sa sama seba pýtam, dokedy takáto budem? Dokedy budem zvnútra úplne prázdna, dokedy nebudem nič cítiť? Nebaví ma to, viem, veď mám 20. ešte život pred sebou, ale ja nepatrím k tým holkám, čo žijú každý piatok na párty a striedajú chalanov ako ponožky. Toto niesom ja, asi som sa fakt mala do inej doby narodiť:) Dúfam, že sa mi niekto z Vás ozve a ďakujem Vám za vaše názory.
Mám 20 no môj život v láske a vzťahoch sa nepohýna ďalej
"Teraz si uvedomujem, že som stratila rok, rok, ktorý som mohla prežiť ako som chcela, zažiť nové veci"...ked si to uvedomujes, co ti brani nepremrhat tak aj dalsi rok?
co ta bavi? po com tuzis? o com snivas? co chces vidiet? vediet?...na tieto otazky musis najst najprv odpoved, spoznat samu seba, inak sa nikam nepohnes...nemozes sa viazat len na vztah a chlapa,lebo potom budes tragicky znasat akekolvek sklamanie v tomto smere, ci uz rozchod alebo neopatovanu lasku, toto ta moze v zivote stretnut aj viackrat...preto musis mat aj svoj svet v ktorom budes zatial vediet plnohodnotne zit...drzim palce :)
Si mlada, este mas zivot pred sebou, neboj sa, ze ostanes sama a uz nikdy nebudes nic citit. Mozno si sa k tej svojej minulosti az privelmi priputala a preto sa nevies pohnut dalej. Musis tu minulsot nechat a ist dalej. Ono to pride.
veru taku babu aj ja zhanam co nemeni chlapov ako ponozky :D
nezen sa do niecoho len preto ze uz si s nikym 2 roky nebola, isto sa ale najde chalan ktory oceni ze nie si baba ktora strieda chlapov ako ponozky, ale musis ist tomu aj trocha v ustrety
Pozri, ja budem mat 29 tento rok a tiez je to na bode mrazu, ale zas zily rezat si kvoli tomu nejdem..
Musis si pockat na niekoho, kto to v tebe vyvola. Nemozes s niekym mat vztah len preto, ze "by si mala mat, ved mas na to vek".