prve milovanie

Príspevok v téme: prve milovanie
allenkka

Ked mate noveho priatela, tak si nejak planujete spolocne prve milovanie, alebo to nechavate na spontannu situaciu? :D
Moji dvaja ex boli taki, ze hned od zaciatku skusali, kedy "dam"...ale terajsi ani po skoro dvoch mesiacoch na mna nic neskusa...teda bozky, dotyky - to vsetko ano, ale zatial sme sa dalej nedostali...nevadi mi to, len je to zmena :D

xdanielax

a to ako sa da? chapem, ze si niekto planuje dieta ale toto? ved to musi byt uplne nevzrusujuce ..
jedinu vynimku uznavam, ked niekto nebyva vo svojom a uvolni sa byt. ale aj tak by som to "zaonacovala" :DD

alenka_maxova

to sa predsa planovat neda :D ja som kedysi vo svojej naivite tiez verila, ze prve milovanie prezijem po roku vztahu a pak sme sa na seba vrhli po mesiaci chodenia :D A neviem si predstavit teraz, zeby to bolo inak. Takze ziadne planovacky, ked to obaja rovnako pocitite, pride to pokojne hoc kedy :)

pravy huhu

Nedaj na zle rady, lebo o mesiac sem zalozis temu, ze ta tvoj pertner sexualne neuspokojuje a zase ti sem budu pisat tie iste babenky, ze sa mas s nim hned rozist. Proste na neho skoc.

Anaya

Človek si môže naplánovať všeličo a nakoniec to môže vypáliť úplne ináč. Nechajte to voľne plynúť ;-)

DzanaFX

Pekne spontánne, nič neplánujte a hlavne neponáhľajte sa a keď neskúša, nenúť ho a nechaj to tak a čakaj :-)