Ako to povedat...

Príspevok v téme: Ako to povedat...
petronela12

Prosim o radu. Ako povedat partnerovi(aby som ho neurazila) ako na mna ma ist. Lebo on ide hrozne rychlo. Same rychlovky. Ja som bola zvyknuta sa milovat v priemere 2 hod. Môj byvaly ma tak rozmaznal? On je môj druhy partner sme v zrelom veku, nie sme novacikovia.. Skusala som mu robit veci ktore sa mne pacia. Ale ked on je tak steklivy a zacne sa smiat. A potom zasa hned ide na vec. Samotny akt je OK ale ja chcem aj tu predohru.... ako to mam povedat, aby som ho neurazila? Som nestastna, velmi mi na nom zalezi, ale chcem si vychutnat aj to milovanie pred samotnym aktom. Dakujem za odpovede.

janekMY33

narovinu dievca narovinu lebo partneri medzi sebou malo komunikuju a ohlade sexu ani nehovorim a preto sa rozchadzaju

petronela12

Amelia, kamoska
Dakujem pekne za rady... vyskusam oboje:-)
Este by som chcela vediet ako dlho mate milovanie. Kolko casu tvori predohra a samotny akt.. A ci aj vy oddialujete orgazmus s cielom vychutnat si ho neskôr alebo aj tak ze vzrusenie vystupnujete. Dakujem za Vase nazory

Amelia.z.M.

Aj ja som šteklivá, ak sa ma partner dotýka, ale neberiem to ako nejakú bariéru, tam je dôležité hlavne, aby sa uvolnil a prestane pociťovať aj to šteklenie. Ja to tak cítim zo začiatku, ale ak sa už dostavam pomaly do varu, tak to nevnímam a vychutnávam si samotnu predohru a akt. To je k veci šteklenia. A odpoveď na tvoju otázku - no proste mu to povedz, ale nie ako výčitku, ale spôsobom, že ti to chýba a potešilo by ťa to určite. Aj mne keď dačo chýba alebo by som chcela pozmeniť, tak partnerovi to poviem aj on mne...komunikácia je dôležitá ;)

petronela12

Ano, vela ludi je steklivych ale on je steklivy skoro vsade. Usi, krk, brucho nohy proste vsetko. Okrem svojej pychy.... vtedy nevravi nic... ale dotknut sa uz jeho zasobarne... to uz zasa nie... Ako ho mam trochu obohatit?

petronela12

Takze mu to povedat... OK.. skusim. Ale co mam robit ja s nim? Ked je tak steklivy? Nemam sa ho vôbec dotykat?

dellya

ved v dnešnej dobe každý chlap vie, že pre ženu je dôležitá predohra ... kde žije ?!?
ktorá žena má rada stále len rýchlovku??? raz za čas nepoviem, ale stále???
a prečo by si nemala byť ty režisér toho?? za to, že si žena, či? tak ked mu to stále nedochádza, tak s tým vyrukuj už..ako čakať.. a čo ked sa nedovtipi???

petronela12

Sme spolu 3 mesiace. Nie je absolutne sebec, to nemozem povedat. Len asi tak bol zvyknuty sa milovat - rychlo, bez predohry alebo ja neviem. Ja ked sa ho dotykam tak stale sa rehli ze jeho to stekli a ked nic nepovie tak vidim ze je napnuty jak struna a potom aj tak vybuchne a smejeme sa obaja. Chcem mu to povedat jasne.. len mam trochu brzdu v sebe ze ja mam byt reziser? pripada mi to trochu zvlastne. najradsej by som bola, ak by mu to doslo... ale citim, ze je cas prehovorit... Inac mame perfektny vztah je velmi tolerantny a vidim, ako mu na mne zalezi... aby ma uspokojil.

dellya

to máte čo za vzťah, ked sa neviete o sexe otvorene porozprávať?? to je jedna z dôležitých vecí .. ste spolu týžden, či čo??

normálne mu to povedz, tak ako to máš v hlave.. sa hanbíš, či čo? ak sa urazí, je to debil a nechaj ho tak, lebo mám pocit, že v sexe aj tak myslí len na seba!