Už nevládzem...

Príspevok v téme: Už nevládzem...
JaUžNevládzem

Aj keď viem, že mi tu nikto nepomôže, aj tak to sem napíšem, potrebujem to dostať zo seba von. Už naozaj nevládzem, najradšej by som zomrela a možno sa mi to v najbližších dňoch aj podarí...je to kvôli mojej rodine, je to strašne zložité a ani neviem ako by som vám to mohla vysvetliť. Jednoducho sa s nimi nedá žiť, strašne ma trápia a čo ma strašne mrzí, že ich vôbec nezaujímam. Ja už naozaj nevládzem, je mi doslova zle a to nielen psychicky ale aj fyzicky. Vonku mávam závrate, som zmätená, nechutí mi jesť, strašne som schudla, mávam bolesti pri srdci, bolesti hlavi...nič ma nebaví, ráno sa musím prinútiť aby som vôbec vstala, vlastne sa musím nútiť do všetkého, lebo ma už naozaj nič nebaví...s mamou som niekoľkokrát preberala našu rodinnú situáciu, že sa to hneď musí vyriešiť, lebo to takto ďalej už nejde, ale ona nič...ja s tým nič nemôžem spraviť, keďže nemám ani 18, nemám sa kam presťahovať, nemám za kým ísť, nemám kam utiecť, nemôžem s tým nič spraviť. Trvá to už niekoľko rokov a ja už nevládzem. Radšej by som mala dolámané ruky a nohy ale bola šťastná, než sa takto psychicky trápiť. Ja už naozaj nevládzem, je mi strašne zle. Díki, za prečítanie a čaute............

aisha5

A nieje to tak, ze ta rodina obmedzuje v tvojich prirodzenych potrebach? Ze nemozes ist von s kamaratkami, nemozes ist na diskoteku, ponizuju ta, Zakazuju ti zit, proste drzia ta ako v zveracej kazajke?