ahojte no poradte.. ako prehovorit partnera na dietatko.. bytova otazka vyriesena..ja mam 28 a partner 29 .. svadbu neplanujeme.. zijeme v jednej domacnosti 4 roky .. stále mi hovori ze mame cas.. ale tuzba je silna... strasne by som chcela.. Co mu mam uz povedat.. nechapem trapim sa . .. nechcem to nejak tlacit ale je to sebectvo.. ked sa ho pytam ze preco zahovara .. a mne to pride luto a necham to radsej tak..Baby poradte!!!!
Ako ho prehovorit
chiliko a ako ste na tom financne? Ja som na tom podobne jak aj ty, ale urcite ho do toho nenut, ani nevysadzuj lieky ani nic neprepichuj, na to by som sa nikdy neznizila :)) skus sa zamysliet preco to tak je, on bábo asi chce ale nie teraz, ak som to spravne pochopila..zamysli sa, ci je rodinny typ, na co mina peniaze, ci by sa dokazal o teba a babo postarat, lebo ked si na materskej, budete zit asi z muzovho platu a to niektorym chalanom asi vadi ta predstava, ze uz nebudu svoje peniazky minat na kadejake voloviny (do pocitaca,áut a pod.) ale na plienky, dudlíky, oblečenie, lieky a na vsetko ostatne pre bábo..a vela chlapov si mysli, ze ked pride dieta, tak sa pre nich skonci zivot..alebo este horsie, mozno ma pocit ze chce v zivote este nieco zazit, dokazat a pod..to ho moze drzat dlho :D ale ked ho prehovoris daj vediet ako, mne uz dosla inspiracia :D
K tomu co napisal xxxxxxxxxxxx.
Byvala partnerka z nejakeho rozhovoru ktory zachytila ked som sa bavil s niekim inym (fakt neviem akeho) pochopila ze dietatko nechcem (co nebola a stale nieje pravda) tak sa rozhodla konat presne podla tejto rady (prederavila kondomy). Ono si to clovek vsimne ze zrazu su vzdy potom prazdne ze ano. Z dnesneho pohladu hovorim nastastie ze neotehotnela. Takze som na to prisiel a uz niesme spolu. Neznasam ked ma niekto podvadza a klame.
Je az paradoxne ze prave ona trvala na tom aby sme sa milovali s kondomom a ked som to skusal bez neho tak bola proti...
Treba sa rozumne porozpravat a dohodnut nieste uz deti tak sa tak nechovajte! A ked mate ine nazory a nikto nemieni ustupit tak to asi nieje dobry zaklad pre buduce fungovanie... (ci uz s dietatom alebo bez neho)
U mna by sa zase siklo taku tuzbu presmerovat na priatelku :)
jo, o to v partnerstvach ide, dosiahnut svoje:) ake mile, co uz na to povedat, milujte sa, sak vidite ze mate preco:)
tikaju ti hodiny ale skus pockat este dva roky. teraz su prvorodicky starsie ako kedysi.
vysadit antikoncepciu prederavit kondomy a uz ked to bude hadam sa potesi :-) ale nie...ako radia baby treba si nad to sadnut a porozpravat sa ako to vlastne vidite spytaj sa ho aky ma vlastne plan kedy by chcel babatko. veru to nieje odpoved co ti dava. psychicky natlak dobry nieje skus to jemne alebo mu povedz ze necakas od neho nic ziadne zavazky len nech ta oplodni ze sa sama postaras :-) kamaratka tak dosiahla svoje ...
muz 29 a zena 28 sa nachadzaju v uplne inej faze zrelosti
zena ma idealny vek na dieta, svadbu (pripadnu), muz si chce este uzit, neviazat sa, uz vobec nie dietatom
a mozno ani vobec nechce s tebou dieta (nikdy), len ti to otvorene nevie povedat
Ahoj, no to je tažké keď netúži po bábetku treba zistiť príčinu lebo máme čas nieje odpoveď je to len akoby daj pokoj. My máme opačný problém on tuži aj ja nie a tiež hovorím máme čas, ale znamená to nechcem mať deti, ale na druhej strane je to tak že mi ešte nemáme byt a ku nemu domov nechcem a sme v prenájme :) treba zistiť príčinu to ti môžem jedinné poradiť.