S priatelom sme spolu rok.Posledny mesiac sa neustale hadame. Plakala som na Vianoce, Silvester uplne znicil.Boli sme sami dvaja,vsetko bolo krasne,no po polnoci si zacal sam nalievat,vypil flasu tvrdeho. Ked som ho prosila aby prestal povedal ze na mojom nazore uz nezalezi...Dnes premyslam,pozeram si fotky...a pri vsetkych nasich vyletoch bol alkohol.Ked som mu rano vravela co sa stalo, nebolo mu to luto. Ani cely den,ja sa trapim,nejem,nemozem spat.ked som mu to povedala jeho odpoved bola ze si mam precitat vtipy. velmi som ho milovala...asi ako nikoho nikdy,ale toto ma zabija.prosim poradte mi.potrebujem rady
Rozist sa s nim ?
keď už nad tým vážne rozmýšľaš tak sa sním rozíď nemá to cenu
Utekaj, co Ti sily stacia.
to som zazila aj ja... po dvoch rokoch som si uvedomila, ze stale ked sme boli spolu bol tam chlast!!! To co ma byt? Ja pijem prilezitostne a toto tolerovat cely zivot nebudem. Povedala som koniec aj ked som milovala a stale milujem. Rozum rozhodol a myslim ze spravne, pretoze takto by som nikdy nebola stastna
dakujem vam vsetkym, potrebovala som triezvy a nestranny pohlad na vec...kedze si pridem uz uplne popletena...a salatka...hrdost...tu som kedysi mala obrovsku a teraz z nej ostalo velmi malo.mas pravdu
tu ti nepomoze nic ine, len rozchod... a ako vravia ostatni, on sa nezmeni, ak to nebude chciet sam a ty mu to budes len vtlkat do hlavy..takze co najrychlejsie daj spiatocku a odid z tohto vztahu- resp uz nevztahu.. pretoze ocividne z jeho strany tam nie je ziadny naznak ucty voci tvojej osobe ..a ty sama predsa nejaku hrdost mas!!!
ja ti to hovorim z vlastnej skusenosti ze sa nezmeni....proste ten pocit ze mozno sa stane zazrak musis v sebe potlacit a musis sa spolahnut na rozum
dakujem wreck...
ked mi to povedal bola to ako facka...ako z hororoveho filmu,take psycho...tie slova,k tomu pootvarane flase...tazko sa z toho spamatava.a ked si spomeniem ako som sa na ten den tesila...
niniel, ano, je to plytvanie casu. akonahle tam je takto zapojeny chlast, otoc sa a utekaj prec. nikdy v zivote sa to nezmeni. jedna kvapka oleja znecisti 1000 litrov cistej vody.
mimochodom, veta "na tvojom nazore uz nezalezi" znamena, ze on sa s tebou uz rozisiel. nebud tam, kde ta nechcu. nikam to nevedie.
je mi to luto. :(
mate pravdu...kazdy koho sa pytam mi povedal presne totot iste... aj moj rozum mi to vravi...no vzdy je tam ten pocit ze sa nieco zmeni,potom ked si spomeniem na to co bolo pekne...na planovanie buducnosti...ale asi by to bola buducnost poprepletana takymito nestastnymi chvilami...a to je asi plytvanie casu
ja by som nevahala a rozisla sa s nim.. ale to som ja... a ty kedze sa pytas, tiez to chces urobit, len potrebujes pocut, ze ked sa s nim rozides, nebudes ty ta hnusna.. :)
alebo sa mylim?