Rozist sa s nim ?

Príspevok v téme: Rozist sa s nim ?
niniel

S priatelom sme spolu rok.Posledny mesiac sa neustale hadame. Plakala som na Vianoce, Silvester uplne znicil.Boli sme sami dvaja,vsetko bolo krasne,no po polnoci si zacal sam nalievat,vypil flasu tvrdeho. Ked som ho prosila aby prestal povedal ze na mojom nazore uz nezalezi...Dnes premyslam,pozeram si fotky...a pri vsetkych nasich vyletoch bol alkohol.Ked som mu rano vravela co sa stalo, nebolo mu to luto. Ani cely den,ja sa trapim,nejem,nemozem spat.ked som mu to povedala jeho odpoved bola ze si mam precitat vtipy. velmi som ho milovala...asi ako nikoho nikdy,ale toto ma zabija.prosim poradte mi.potrebujem rady

darkdark

prec prec prec ... su veci pri ktorych sa da predpokladat dalsi vyvoj, a toto je jedna z nich. bolo by to stale horsie.

natusa42

niniel tak potom to máš vyriešené vlastne ...rozchod ..nič iné ,ked je v takom veku ,tak to ho už neprevychováš ...aj ked ho ľúbiš,čo najskôr od neho ,v budúcnosti môže byť alkoholik-a neprajem ti život s alkoholikom..to nikomu

natusa42

ak uz nevidis,ze by sa kvoli tebe zmenil,ked len chlasta a nevazi si ta,ked mu nie je nic luto,tak potom utekaj od neho ..

uf..:(:( rozchod to slovo uz budem postupne neznasat ..

predpokladam,ze ste este obaja nastrocni,cize ..rozchod je potrebny,vhodny ,a ked tebe to vadi,ze pije,tak rozchod je idealne riesenie ..uff..vidim,ze sme na tom rovnako ..tiez uvazujeme nad rozchodom ...ale nemozeme to dokazat

aisha5

Rozid sa teraz, je to egoista. Znici ti cely zivot a bude ta deptat. Kasli na neho. Rozchod preboli a ty si najdes primeraneho partnera pre zivot. Mozno ho teraz lubis, ale neskor mozno uz nie a navyse budes lutovat, ze si sa s nim nerozisla, ked si mala na to sancu. Kazdy si je strojcom svojho stastia, takze si rozmysli, teraz, co chces robit