Som mlada baba,Chodim do skoly,mam vztah , piatelov, a nesutale mam pocit ze mi nieco chyba.Ze zijem zivot ktory ma nebavi, ze takto zit nechcem.Rano vztanem a nic sa mi nechce.Proste nic. Presedim odiny za pc a potom idem von s kamaratmi alebo s piatelom alebo ideme cez vikend na nejaku party.A furt to iste dokola.Ale ja chcem zit inak.Toto nieje zivot pre mna.Len neviem ako to zmenit.Nic ma nebavi , nemam ziadny hobby.. Ako povedala jedna moja kamaratka ze ja nemam zlysel zivot.Nemam preco zit preto ma to nebavi.Ja uz nevidim zmysel z tom sa len tak nezprizorne chodit opijat a zabavat .Ako ano , mam rada party aj vsetko to okolo ale nechcem to mat ako hlavny bod zivota.:( Bojim sa ze mam nejaku psych. chorobu alebo som uz odsudenna na zanik :( a inak to nebude.
Cele dni sa trapim
no nuda.velka nuda.ja uz tak zit nechcem.to mas pravdu , vztah mam a lasku nie. ked mna to vsetko prestane bavit po 3 mesiacoch a toto uz trba pol roka..len by mi zas bolo luto sa len tak rozist.Velmi by som chcela cestovat a nieco zazivat.Len tu v malom meste to je tazke .. viem, vyhovorka ze tu sa nic neda a pod.to som uz asi taka znudena .
nemas ziadne problemy, bavis sa a nudis sa. tvoj problem sa nazyva nuda:)
najdi si brigadu, aspon budes v obraze, co ta caka v realnom zivote. mas kopec volneho casu, ziadne povinnosti, a fňukáš.
nefertiti959, mas vztah, ale nemas lasku. mam pravdu?
Nemáš žiadnu záľubu, koníčka - to chýba väčšine mladých ľudí. Nájdi si nejakú aktivitu, ktorá Ťa bude baviť, budeš z nej mať radosť, možno pri nej stretneš nových ľudí s ktorými si budeš rozumieť. Môže to byť fitko, squash, bicyklovanie, korčule, turistika, divadlo a ďaľších XY vecí. Nájdi si niečo čo by Ťa bavilo - asi si došla do veku, keď vidíš že bezduché vysedávanie po krčmách nemá zmysel a hľadáš niečo čo by Ťa naplnilo radosťou.
Ahoj,
no cosi ziadnu psychicku chorobu nemas. Len ta nebavi zivot ktory vedies, mozno si sa dala do kopy s nespravnymi priatelmi, mozno sa citis len vnutorne prazdna preto, lebo ta nic nenaplna, skus porozmyslat nad tym kedy si bola stastna a co ta stastnou vtedy urobilo.
Mozno namiesto toho aby si sedela za PC skus mamke v domacnosti trochu pomoct, alebo chod vyvencit psika(ak ho mas), alebo skus pomoct starym rodicom...
Alebo si najdi nejake hobby, nejaku zalubu, skus porozmyslat istotne na nieco prides...
Drzim prsty, ahoj
Musis sa stym zmierit inak to totizto nebude ;)