táto veta mi už dlhšie vrta v hlave. na jednej strane to dáva zmysel no na druhej...
... ak to berieme vo všeobecnej rovine medziľudských vzťahov, dáva to zmysel aj je to logické no keď má človek problém nadviazať vzťah s opačným pohlavým dlhší čas, zrejme bude chyba aj v ňom. potom, chce sa zmeniť a začať od seba. chce budovať základy lásky k sebe samému. a keď to ako tak dokáže aneb. vytvorí si takú ilúziu, ako uplatniť "rozdávaj lásku a vráti sa ti" voči ostatným? iste, keď sa človek vysporiada so svojími vnutornými problémami otázkami a dilemami, ľahšie sa mu "dýcha" a žije. no v čom je podstata rozdávania lásky? snažiť sa prekonať zášť, nechuť a podobne voči ľuďom, ku ktorým prechovávame negatívne emócie? myslím si, že toto nemožno len tak ľahko.. tak ako je dané že niektorých ľudí človek má rád aj bez toho aby ich bližšie poznal, môže mať dôvod prečo toho čo oného človeka nepripustiť k telu bližšie a snažiť sa o vrelé priateľské vzťahy. v opačnom prípade mi to pripadá falošné a falošne predstierané priateľstvo náklonnosť atď. nemôže človeka napĺňať a podľa môjho názoru ani sa pretaviť do niečoho úprimného. preto sa pýtam..ako "rozdávať" lásku tak, aby si našla aj mňa? v čom je podstata?..Ďakujem
rozdávaj lásku a vráti sa ti - je to reálne?
neviem,či som sprostá,ale mala som obrovský problém pochopiť tvojmu textu ..a neviem nan reagovať ..aj ked chcem..nechápem o čo ti vlastne ide :D