Mám stále zhoršujúce trhanie svalov asi na všetkých miestach tela poslednú dobu mi trhá už aj celým ramenom. Čo to môže byť magnesium som si dopľňal, ale nepomohlo je možné, že možem mať nedostatok iných látok ? ? Alebo nejaká vážnejšia choroba ? ? Nedávno mi robili krvné testy a doktorka povedala, že sú ukážkové. Dá sa zkrvi zistiť niečo vážnejšie ako napr. roztrúsená skleróza,...
Čítal som, že ak by to bolo niečo vážne tak by sa to trhanie prejavovalo len na určitom mieste, ale ja to mám všade.
Prosim poradte.
Viditeľné trhanie svalov
pane boze, sak to sa neda citat, lukinka, co mas 4 roky???
Ahoj Michael...rada by som to s tebou prebrala,lebo všetko toto mám ja...ďakujem..
Mark myslím si ž jedna z príčin môže byť že si pred nastupujucou depresiou.Odpoveddz mi na nejaké otáky zajtra to doriešíme. 1 Nie si malatný nič sa ti nechce.Nevypaduju ti vlasy nahodou viac než inokedy? Nechutí ti viac jedlo než pred rokom? Ktoré potraviny z obľubou jedávaš?Tvoja fyzická aktivita náhodou nepoklesla náhodou o koľko %?
Niekedy pomoze brat GABA(1 gram) , Picamilon(2 x 300 mg) alebo L-theanine(2 x 400 mg).
Gaba ukludnuje svalstvo,
Picamilon jne zlucenina B-3 a GABA ktora vie preniknut aj do mozgu, L-teanin je ukludnujuca aminokyselina zo zeleneho caju, ktora vie preniknut aj do mozgu.
je to hrozne hocikedi.. mi začne trhat svalmi hoci akom,, časti tela,, aj počas spanku ked zaspavam aj ked sedim ,, neviem asi mi chibaju dáke vitamini,,ale le bo je to psichiského ,dovodu ,,? poratemi ake vitamini mám brat abi to prestalo. dakujem. za odpovet :D
prosim vas, ako predist roztrusenej skleroze, pripadne ako s nou bojovat v zaciatkoch? je mozne ju nejako zastavit? priciny vraj mozu byt:
•Genetické dispozice
•Trauma
•Nadměrné množství olova či rtuti v těle
•Alergie na lepek
•Porucha metabolizmu tuků
•Autoimunitní onemocnění
•Přemnožení kvasinek v organismu
•Nedostatek vitamínů
•Pomalá virová infekce (např. po očkování)
dakujem za odpovede
2 sekundy hladania: