Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod alebo nie

Príspevok v téme: Rozchod alebo nie
marian220

zdravim, som s priatelkou vyse 3 rokov, posledne mesiace sa vsak odcudzujeme, hlavne ona je na mna dost neprijemna, aj si to uvedomuje ale nedokaze s tym nieco spravit, vraj ma stale lubi ale rozist sa zatial nechce, ale sam neviem co spravit, kedze sa skor trapim nez by som mal zo vztahu radost, moze to byt len prechodne obdobie alebo to uz smeruje k rozchodu? je to moj prvy vztah dlhsi nez pol roka, tak neviem ako sa zachovat, na jednej strane ju mam rad a nechcem koniec, ale na druhej tiez zo seba nemozem robit hlupaka

natusa42

lentilkaa tvoj vztah mi do pismena pripomina moj...
bola si velmi nestastna pocas toho roka,vsak ?
my mame taketo obdobie uz od leta,takze tiez sa to bude vliect ako vidim :( lebo ja som taky "blby dobrak" ako ty,ze mu nedokazem povedat nie,ked mi place pri kolenach,citovo ma vydiera,ja to viem,vzdy o robil,ale ja to nedokazem :(:( nedokazem ho ignorovat,ved paneboze ..to ako mam ignorovat cloveka,s ktorym som prezila dva roky,ktory bol mo prvy partner ,s ktorym som chcela mat svadbu,deti ...ktory byva odo mna tak,ze si vidime do okien ?ako h omam pre pana ignorovat ?strasne som sa s nim zaplietla :(:(:( proste akosi sa mi neda vycuvat len tak,ale zaroven si uvedomujem,ze cim dalej tym to bude horsie ,ale neviem,co robit ...bolo by fajn,kebyze si najdeme inych partnerov,alebo kdesi odideme,ale to sa nestane .to viem naisto ...

lentilkaaa

rozchadzali sme sa rok znamena ze som sa s nim rozisla a on prisiel plakat a robit sceny tak sme sa dali opat dohromady a takto dokolecka 1 rok...
ved ano...ja som nemala v podstate pevnu volu ho ignorovat pokial bol na svk...bolo mi ho luto...ale robila som chybu, ulahcil mi to jeho odchod

natusa42

lentilka
a trapila si sa tak hrozne ako sa trapim kvoli tomu ja ?
rozchadzali ste sa rok ,to co znamena ?..:( nechcel ti dat pokoj ?a potom ale vidis,to vyriesilo to zahranicie,ale u mna take nic nehrozi :(

Mirinka123

Ahojte mam taký problem s priatelom,..Som snim rok aj dva mesiace...lubim ho a podla jeho slov lubi aj on mna... No uz dva krat sme sa skutocne rozisli. Kvoli jeho klamstvu. jedna sa o pitie. Ja osobne mam k alkoholu odpor (osobne dôvody), ale tym mu nechcem branit aby si aj on sem tam dal. Ale raz sa opil a uz poznam tie jeho frazy a chovanie ked ma v sebe nejake to promile alkoholu. Spytala som sa ho cez telefon ci pil a on mi povedal nie. Toto sa stalo uz dva krat. Pocas rozhovoru mi hovoril ze nepije, ze ho urazam a ze mu robim ziarlivostne scený a choval sa ku mne ako keby som bola ja ta zla a nejaka špina. A polozi mi telefon. A rano dostavam sms ze ,,ja som hajal a neklamem ta" a to je uz za triezva... potom som mu nato zavolala a spytala sa ho ,,ci mi uz konecne povie pravdu" a povedal:,,no dobre dal som si torsku na pripitok a jeden poharik so sefom".
Preco to urobil uz druhy krat? co si mysli ze som taka blba? ked ma miluje tak preco klame?? uz som mu aj povedala ze radsej nech mi povie pravdu ako mi ma klamat ze to lepsie unesiem ako klamstvo. Mozno to nie je ten naj dovod na rozchod ale citim sa otrasne ked mi klame tak co mam robit????????? vsak nemozem ten vztah zachranovat ja a vsetko tolerovat len ja a napravat.... musi aj on :((((( dakujem za reakcie :(

lentilkaaa

natusha... viem co myslis ja som to tak mala s byvalim...rozchadzali sme sa takto rok...no raz som si povedala ze dost a rozisla som sa s nim (opat) a prestala mu dvihat telefony...predtym som sa tiez nechala vzdy prehovorit...
on vtedy odisiel do zahranicia a to pomohlo mi vydrzat nebyt s nim v kontakte

salma112

marian ked som citala tvoje riadky ako keby som citala o sebe!!!!neuveritelne!!!neviem kolko rokov mas sice ty ale mam rovnaky problem ako ty!!!naa 1 strane priatela mam rada no ked mi povedal ze neplanije so mnou buducnost neviem ci sa mam rozist bo zo vztahu nemam radost a nechcem robit zo seba debila som v zllej situacii porad mi ty ak si to uz vyriesil

natusa42

lentilka lenže z mojej strany to nie je nefér,on VELMI DOBRE VIE o všetkom,o všetkých mojich pocitoch,ja som k nemu naprosto uprimna ,otvorena,nikdy som mu nezaklamala,lebo klamstvo neznasam,on to vie,ze som s nim lne tak zo zvbyku a z pohodlnosti,a z nejakych tych spomienok ..ale on ma nechce "pustit ",on je tak bezhlavo do mna zamilovany,ze ma nechce stratit ani za takuto cenu,on je trosku mesuge,zialbohu,je mu jedno,ze on je nestastny,je mu jedno,ze ja som nestastna,ze trpime v tomto vztahu,on ho chce silou mocou udrzat pri zivote,ale je to strasne :(:( len sa trapime a tyrane,ale nechce mi dovolit nechat ho ,"drzi ma pri sebe " ,ked som sa s nim raz rozisla pred pol rokom,tak mi robil take sceny,ze som sa "musela k nemu vratit " ,ak som chcela mat aspon navonok pokojnejsi zivot

lentilkaaa

natusa...vezmi si ale ake je strasne nefer taketo spravanie voci tomu druhemu...ty vies ze s nim uz nechces byt a v podstate ho vodis za nos ked v tom vztahu stale ostavas...a je to aj nefer voci tebe tiez mas pravo byt stastna ci uz sama alebo s niekym inym
nie je dobre zostavat vo cztahu zo zvyku

natusa42

ľudia,ako dokážete žiť s tým,že proste viete,že niekoho nechcete,že jednoducho budúcnosť s ním nepripadá do úvahy a ťaží vas to...ako dokážete žiť ?lebo mna to ničí ..ale nedokážem zároven s tym nič urobiť ...

mozeme byt akokolvek vyrovnani s rozchodom,ale budeme trpiet tak ci tak ,a ten druhy ani nevravim :(

lentilkaaa

tak to je uz co ked ti povie ze : ,,rozist sa ZATIAL nechce"
mne keby to priatel povedal...myslim s tym ,,zatial" tak by som ho asi ja poslala kade lahsie