v kratkosti:
oboja 22rokov, vztah 4roky, nikdy nijake(!!!!)vazne hadky(az na nejake zanedbatelne malickosti raz za rok), sme svoji prvi (vo vsetkom)a teraz na mna doliehaju stavy ci to ma zmysel dalej,ci ma necaka nieco lepsie, ci mi neuteka mladost aj ked si uzivam aj vo vztahu, a mysleinky na to ake to je byt sama so sebou. Pri myslienke na rozchod je mi chvilu dobre,potom chvilu strasne zle ze by som to nikdy neurobila ale poslednu dobu(2mesiace) pretrvava to ze chcem prec.Ale pri myselinke ze by bol s inou ma ide roztrhnut?
co robit?"pauzu" neuznavame:-)
dakujem
cas ist dalej?
hm...ano, toto sme my zeny. Ked je vsetko v pohode, same si vytvarame situacie, ktore by sme riesili, o ktorych by sme dlhe hodiny polemizovali a zvazovali ich z kazdej strany. Ked mame zly vztah, tuzime po bezproblemovom. A ked sa k takemu priblizime, zoziera nas nuda...Ja by som na tvojom mieste opat zacala pozerat na toho cloveka tymi ocami, ako kedysi. Vsetko to, co ma s nim dalo dokopy, jeho povaha, jeho jedinecnost. A urcite ti poradim aj aktivity bez priatela, cize ist niekam na babsku jazdu, ist na dovolenku s kamoskami a podobne. Skus si znova na nom vazit to, preco si s nim do toho vztahu isla...
lost:asi mas pravdu:-(asi by to bol rozchod z nudy:-/ale mna nuda zabija.aj sme sa rozpravali ze pojdeme na nejaky "lepsi" vylet tak uvidim,mozno ma to preberie z letargie:-)
mozem robit vsetko ako slobodna(okrem nevery tak ale to nebeirem ani v uvahu) ale aj tak chyba mi este nieco.
preco zeny takto tapaju a muzi su si vzdy nacistom?
zaujimave, nie je to ako vyhodit 4 rocny TV len preto, ze je uz stary, aj ked dokonale funguje? :)
cize "rozchod z nudy" ? :)
podla mna je to singularita, tj.
1. vztah omrzi po 4 rokoch
2. vztah omrzi po 2 rokoch
3. po 1 roku
4 po 1/2 roku
5 po 1/4 roku
atd..
uteka mladost, co to znamena?
co nemozes robit teraz, co by sa mohlo robit potom ?
aj ked mam pocit ze bez neho umriem?(ja viem toto ste tu uz citali milionkrat)
aj teraz akonahle som si precitala toto slovo tak som sa rozplakala(a to neplakavam)
rozchod