Zdravím ,chcel by som sa zdokonaliť v predohre a opýtať sa hlavne žien na nejaké rady.
čo mate na predohre najradšej,ako dlho by mala trvať,ktorej partaji sa venovať ,čo vynechať. mám na mysli informacie krore vas najviac vzrušuju atd. dakujem
Predohra
veronika83 :))
ospravedlnujem sa dodatocne, ak ta to vtedy zanechalo rozrobenu. som si neuvedomil, ze je to efektivne aj cez net. :)
o testovanie by ani tak neslo, ja to viac-menej overene mam. skor by som to chcel doladit uz na konkretne dievca. moje. len co uz so mnou, ked ja som taky tazky pripad. :(
Najlepsie bude ak das zene 100€ mozes aj viac a budes mat taky sex aky si este nemal.
aaach wreck.. a stale nie je na kom testovat?? :DD
mila tema.
tu som nieco spisal, malo to u dam celkom uspech, tak nieco z toho pouzi, pridaj svoje napady, rozvin to...
:-)
Hlavne bud ku nej nezny, usmievaj sa na nu, daj jej pocitit, ze ju milujes, posepkaj jej nieco pekne do uska, hladkaj ju po tvari,a po vlasoch hlavne..a rob to tak pomalicky, vychutnaj si kazdy dotyk, nech je to take super romanticke
Ahojky. Myslím, že veľmi dobré je keď začneš priateľku bozkávať po krku, po prsiach a celkovo ju budeš veľmi hladkať a bozkávať. Najkrajšie čo môže byť a najlepšie keĎ babe dopraješ veľmi veľa bozkov hlavne tam dole. No vyližeš ju keď to tak mam na plnu hubu napísať. ale poriadne...počkáš kým vyvrecholí raz a potom jej dopraješ aj druhý orgazmus. Neviem ako ostatné ženy ale ja milujem bozky pozornosť a toto. :-) a keď to budeš robiť hlavne,davaj si pozor aby si dráždil správne miesto a nedíval sa uprene na nu :-) je dobré, že chceš vediet ako reaguje ale keď na teba neikto sústredené pozerá je to nič moc :-)
nikto nič?