S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
Jeeej ;-)tak to je super, dievcatko mas!!!! tesim sa s tebou... :-)
No hlavne, ze je zdrava (myslim to vsetko ostatne) tie koliky prejdu po case, no viem ze to je tazke teraz...
A co papate? Kojis?
Koliky byvaju z umelej stravy nie?
a taktiez musis davat pozor co ty papas.
Drzim vam paluchy nech sa ti dari :-)
dievcatko ninka :)
akurat mame trosku dost problemy s kolikami :(
a ty ako pokracujes?
Ahoj olala,
srdecne gratulujeeeeeem!
Nech je drobec zdravy :-)
chlapcek ci dievcatko?
tak dievcata a my sme uz traja :)
neviete mi niekto poradit co vsetko potrebujem vybavit pri narodeni dietata?ake doklady,ake prispevky a pod.na nete je toho strasne vela a uz som s toho zblbuta.
ahojte!mate niektora nieco nove?
Ahojte dievcata,
stalo sa niektorej z vas, ze po ovulke klesla teplota z 36,8 na 36,3..dalej v priebehu tyzdna kolisala +- 2°C a po tyzdni od ovu opatovne stupla na 36,7? Teplotu si meriam kazdy den v rovnakom case(5:30) ale takyto vykyv som este nemala. predminuly cyklus mi doktor nasiel na vajecniku cystu,ktora po mens. sama zmizla, bojim sa, aby sa mi znova neobjavila a nezacala sibrinkovat aj s teplotou:/cim by moju relevantnost mojich "meritok" zhodila na nulu.. vcera navecer som este pocitila velmi intenzivny krc,pichnutie v podbrusku az mi zimomriavky po liciach presli, po par minutach to preslo. S manzelom sa snazime o babo, a vobec by ma nepotesilo ak by som mala nejake problemy:/
Stretla sa niektora z vas s podobnym problemom?
Dakujem
dakujem :) uz mam pozistovane.
olala na to ti tusim daju pred porodom cosi co ochrani dietatko, myslim ze to je bezna vec, skus vygooglit
neviete niekto poradit?dnes som sa dozvedela ze mam streptokoka. nic mi dr nepredpisala,ze sa to prelieci pri porode.nemusim stresovat?