Má niekto skúsenosti s týmto chirurgickým zákrokom. A so sexom potom? Opíšte...
prerezanie panenskej blany
Potom mi prosím ťa napíš či sa ten zákrok robí len ambulantne alebo v celkovej anestézii. Ako veľmi to bolelo pri zákroku aj po zotavovaní sa z neho, a aké si z toho mala pocity. Je to pre mňa veľmi dôležité. Vopred ďakujem.
Ahoj zvedavá2012, tiež mám ten problém čo ty, a idem na ten zákrok na budúci týždeň. Doktorka ma ubezpečila, že to tak bude lepšie lebo si stým môžem veľmi ublížiť, a aj keby si tam dole nebola "hrubá ako stena" v pohode ti to urobí pre tvoje dobro. Je to len na tebe, a som toho názoru, že je to určite lepšie ako sa v posteli trápiť ked to má byť niečo krásne :) ona ťa v tej ambulancii nepretiahne takže to vždy bude tvoje poprvé :D
a naco by si to robila???To najcennejsie co zena ma a nechat sa rezat
zvedava....ak ta to tak strasne boli,nemusi to byt pannenskou blanou !!! bolo tu vela tem s tvojim problemom,skus trosku "polistovat" v starsich temach.
Moja milá Casanta, tak asi preto, lebo pri tom normal spôsobe mi doposiaľ nepraskla. Nedokážem vydržať tú bolesť, ktorá len tak mimochodom vôbec nie je len tak nejaké zaštipkanie ako od včeličky. A nie som precitlivelá, keby sa to dá tak vydržím. Čakám, že zareaguje niekto, kto ten zákrok na vlastnej koži skúsil alebo aspoň takého človeka dôverne pozná.
pocula,ale tato tema asi tento pripad nebude :DD takych pripadov je velmi malo.keby mala pisatelka blanu pevnu ako stena,musela by to mat asi z vysetrenia nejakeho.ona si mozno len mysli,ze ju ma taku pevnu,alebo je to len cisto zvedava otazka :D
Bohuzial blondula niekedy je blana taka pevna, ze sa da odstranit len chirurgicky...to si o tom nikdy nepocula???
nechapem tuto otazku...naco si davat prerezavat blanu chirurgicky ??? :O akoze davat sa uspat kvoli tomuto ?? :DDDD