podme si spravit ocistu po sviatkoch...

xnoemix

uriella - ale tak si povedz, že zajtra to môže byť oveľa lepšie. Ja som potom ešte vybehla na stacionarny bicykel, pustila som si archív zo servítky a šlapala som. :D Môj dnešný rekord bol hodinu aj pol, čo by som ešte aj vládala,ale sa mi dajak zasekával. Dúfam,že som ho nepokazila :-/ To som skončila asi tak o deviatej, potom som chrúmala len tak mrkvičky :D

uriella

xnoemix z toho si nic nerob, si na tom lepsie ako ja :) ja som mala ten pasik horkej cokolady a este poobede som si dala kusok z toho kolaca, neodolatelny je, okrem toho cely den trcim doma lebo leje ako z krhle (ci ako sa to sklonuje, pardon) a aj tak sa cely den ucim :/ este pojdem dat stepper pri nejakom filme na odregovanie :)

xnoemix

ja som dneska mala na raňajky ovocie,vždy lepšie ako to biele pečivo,povedala som si :)) Aj keď na raňajky veľmi málo..Na obed som to trošku dohnala. 1 naberačku paradajkovej polievky, rizoto s kyslou kapustou. Dnešný deň som skoro celý prespala, mám neskutočnú svalovicu, takže ďalšie jedlo bolo až teraz. Takže nič moc dneska teda..

uriella

sevilla to je zvlastne, lebo vela sa o tom pisemmm co to nastudovane o vyzive ludi mam, nie je dobre telo trapit hladom, lebo ma opacny efekt ako chudnutie :) rob ako ti to vyhovuje a uvidis vysledok ;) mozno ti to zaberie a schudnes aj tak...

tak to si dnes mala krasny jedalnicek veru... ja som si dala pasik cokolady... skuskove, treba na upokojovane :D

sevilla

neviem baby, ale ja to ozaj prvy raz pocujem, ze nie je dobre jest len do siestej.

ja som mala na ranajky nizkotucny jogurtik s cerealiami, cajik. Na desiatu jablcko a na obed som mala dusenu rybu zo zeleninovym salatom. Dnes sa musim drzat na uzde bo vcera som mala na veceru halusky :( Bryndzove :( Svokra robila a zial neodolala som :(

uriella

xnoemix na ranajky som si dopriala vyborny tvarohovy kolac s malym mnozstvom cukru (je to podla takych specialnych receptov), k tomu mlieko a pol litra bylinkoveho caju,
vstala som neskor, tak som po ranajkach o tri hodiny mala take dva male kopceky ryze a kuracie biele masko dusene s rajcinkou a ladovym salatom a pohar bylinkoveho cajika :)

uriella

sevilla ano je to mytos, lebo metabolizmus sa potom spomaluje, ak jes napostedy o siestej a si hore napr. do dvanastej, to je sest hodin bez jedla a to je dost dlhy cas... ma sa naposledy jest 3-4 hodky pred spanim, samozrejme nic tazke... vacsina ludi co poznam, co sa obmedzovala vecer po piatej alebo po siestej nejest na chvilu schudla a potom mali vsetko spat plus boli tak vyhladovani ze zacali este viacej po veceroch "vyzierat"... nie je to prilis dobry sposob, ale ked ides spat o desiatej, tak je to ok

xnoemix

no tak som čítala o tom dosť a u mna to tak nefunguje..Každý je iný. Keď sa tak cítiš tak pokračuj :))
Čo máte dneska na obed ?:)

sevilla

xnoemix, myslis ze je to mytus vecer uz nejedavat? Kamoska uz roky nejedava po piatej a ma super postavu, spaluje jej to uzasne. / aj ked od piatej nejest by som uz ja nevydrzala :)))))/ Ona ma ale strasnu sebadisciplinu.
Ja sa najem tak, ze sa citim syta a nemam uz vazne potrebu po siestej jest. Ani ked idem spat necitim nejake skvrkanie v bruchu a rano normalne fungujem.