Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podme si spravit ocistu po sviatkoch...

uriella

jaj mat tak stresy z matury :) ja mam stresy najprv zo skusok, potom zo statnic, potom zo svadby, potom z vybavuvaciek na dom :D a ked mam stresy, vela jem :D tak snad sa mi to podari zvladat...

co som mala na jedlo? na ranajky klasika, vlocky s mliekom
na desiatu mandarinka a jablcko
na obed som tak fajne kuracie masko so zemiakmi spravila a s uhorkovym salatom (tentokrat zavarane)
olovrant bol netypicky (lebo sa mi nechceka robit polievka, tak mama spravila) takze kusok fazulovej
na veceru tie moje knupsi opat so sunkou, trocha flory (co uz) a zelenina...
a potom co zostalo z vianoc par suchych praclikov :D + asi 2l caju (teraz pijem ten ocistujuci bylinkovy, ten sa moze vo vacsom mnozstve)
-mohlo byt aj lepsie, dnes tak bude :)

xnoemix

no to hej,len mi je zo seba zle, lebo jem aj ked nechcem :D NO toto snád bol posledný deň v tomto mesiaci taký hroznýý....Chcem mat do 1.2. stálych 62 kg. Dúfam,že sa mi to podarí,lebo určite mám po dnešnom a včerajšom dni o kilo viac :(
Hej hej,chodím na SS..som v poslednom ročníku,takže stresy :D
a čo si dnes mala ty dobrého ? :)

uriella

xnoemix z toho si nic nerob, tak proste bola taky den, to neznamena, ze dalsi to zse pokazis... ja sa snazim mat pevnu volu a po case ked sa do toho dostanem, sa mi nezdrave dokonca hnusi, takze je to super, vela stastia... chodis na strednu?

xnoemix

ja som to včera hroozne pokazila. Dala som si večer nejaké slané blbosti, k tomu pohar kofolky a nehovoriac ze v noci nejaké bonbony a jednohubky s klobasou. Dneska rano tiez katastrofa. Dva vačšie slahačkové koláče, obed jeden koláč a vyprážaný rezeň ! V noci asi budem bajkovat hodinu aj pol.
Zajtra mi uz začína škola,takže mi to pôjde lepšie. Aspoň nebudem doma otvárať sto krát za deň chladničku a jesť ked som najedená.
Teraz mám zase chuť na koláč, to je hrozné ! Pri tom som hrozne "nažratá".. demotivuje ma to.. Od zajtra tvrdý tréning, zapojím do toho plávanie. Od budúceho týždňa začínam chodiť aj na zumbu, zase začína...Tak sa celkom teším,že budem robiť niečo pre seba...
Momentálne nemám doma žiadnu zeleninu,tak som zvedavá z čoho sa budem dneska živiť...Vyprážané nechcem ani vidieť...

uriella

tak ked sa chudne, cvici sa rychlo a pri nizsej zatazi a ked sa nabera svalstvo, tak pomalsie pri vyssej a to som o tom poteni nepocula :D ja sa potim furt :D ked cvicim teda :D

no to si dobre na tom :) aj ja by som si dala salatiky, keby som uz vsetky nepojdela :D tak som bola na citronovej vode :D a dnes to ide horsie, lebo na obed som robila sunkafleky :D ale vyhodou je, ze pri takychto jedlach sa da dat ako priloha cerstva zelenina :)

xnoemix

no ved to :D len neviem či je dobré že sa po pri 20 km vôbec nespotím :D totiž ja neviem, že pri chudnutí mám točiť nohami úplne rýchlo pri nízkej záťaži,alebo práve by som mala na vyššej a pomalšie :D Lebo tam je aspoň záruka, že zo mňa pôjde nejaká kvapka :) Totiž neviem či chudnem keď sa nepotím :D Niekde som čítala že hej,ale ako si tomu neverím :D Čo si myslíš ?
Dneska som inak celkom slušne jedla, čo sa nestáva tak často :) Celý večer som bola na zeleninových šalátikoch, síce som ešte aj teraz hladná ale radšej pôjdem spať :D

uriella

aj ja strasne rada varim :)
no pekne od jamieho :) , ale pizzu sa snazim obmedzovat, lebo tej som schopna zjest neurekom :)

aj 20km na stacionarnom je paradny vykon :) lebo ved treba brat do uvahy, ze tento nema zotrvacnu vlastnost a ani nejdes dolu kopcom :D

nie nie, nemam cisto cestny bike, mam trek-crossovy, taky aj na teren aj na cestu (my sme taka cyklisticka rodinka :D) a ja som v lete a vlastne pokial nie je pod 10 stupnov a neprsi a extremne nefuka, permanentne na bajku, tu po okoli mam prejdene uz vsetko hadam, raz, ked budem velka, by som si dala kolecko okolo Slovenska :) a byvam par km od TN

xnoemix

no máš teda pekný program :))
Ja rada varím, včera som dostala dokonca krájač na pizzu od jamieho oliviera,to ma tak potešilo :D Dneska som predsa vyšla na bike, ale len 20 km, lebo som nemala čo pozerať, tak ma to nudilo :)))
Máš moj obdiv,že 80 km dokážeš prejsť na bycikli...To máš asi ten s tými úzkymi kolesami čo?: D Ja max na normálnom prejdem 40 aj to ma potom dva dni ešte bolí zadok zo sedačky :D
A inak odkial si ?:)

uriella

xnoemix coze hodku a pol na stacionarnom? no ja by som sa unudila :D (na normalnom bajku davam aj 80 km denne ale stacionar nevydrzim :D)...a este k tomu pozerat o jedla, blazon :D

ja som dnes pre zmenu bola vonku... na ranajky musli s mliekom
obed to co vcera
prvy olovrant zas tie tvarohove kolaciky dva take mini kusky, nedalo sa odolat, ale uz je po nich
po troch hodkach dalsi olovrant jablcko a na veceru hrianku (nechcela som uz knupsi) s kuracou sunkovou, zeleninovym salatikom a mozzarelou

obed mavam namiesto desiaty a preto mam dva olovranty, to vzdy pokial som doma, lebo vstavam tak o deviatej...

inak teraz pijem denne tak liter roibosu a liter bylinkoveho precistujuceho cajika... a cvicit este len teraz pojdem na stepper (pustim si k tomu Pelisky v TV :D )

xnoemix

ahojte..:)
Dnešný deň som zvedavá ako dopadne. Hrozne tu fúka,chcela som sa ísť aspoň trošku prejsť. Po včerajšom dni ma bolí ešte viacej chrbát, tak dneska si dám oddych. Na raňajky som mala celozrnnú žemlu so zeleninou + acidko
obed : pečianku s cestovinami, aj to veľmi málo.Dneska mi vôbec nechutí..
Nakúpila som si dneska veľa ovocia,tak si spravím do večera očistný deň.