mam 14 rokou a vahu 47kg..som snou celkom spokojna lenze problem mi roby brucho dost mi odstava vyzerato ako keby som bola tehotna..potrebujem radu aby som sa toho brucha zbavila..treba mi asi nejake cviky..pozor ale nechcem schudnut
BRUCHO
bože wy čo tu riešite prawopis alebo chcete niekomu poradiť ako ma spewniť bruškoo???wed sa uwedomte jejda...:)
valicka ahoj mozem sa opytat na ten cvik s tou stolickou??niak som tomu nepochopila
Na brucho treba len cvicit cvicit a cvicit a nejest blbosti. Nik na planete inym sposobom brucho nevyrysoval. A cviky na brucho su v kazdom casaku, net mas tak cvic. Skracovacky su najlepsie, brusaky necvic - boli z nich chrbat.
Anetka, nevsimaj si tych imbecilov, skus si pocvicit kazdy vecer 50brusakov skracovacky, ze nedvihas sa cela, ale nohy si vyloz napr. na poster, aby si mala v kolene pravy uhol, a dvihaj sa nie celkom hore, a ked sa vracias, tak len na lopatky, nie celkom, dychaj pri dvihani vydych...a dalsi cvik, sadni si na stolicky, s rukami sa chyt sedadla a dvihaj nohy...si mladucka, brusko sa ti spevni raz dva neboj a este je dobre behanie na spevnenie celeho tela
tak tu sa anetqa zatial vela nedozvedela - myslim, ze tak rychlo uz na forum pisat nebude
...a k tej slovencine - je fakt, ze take chyby posobia hrozne, ale toto je forum o inom a nie o pravopise
Prajem vsetkym krasnu nedelu...
halo,windy,ja som trubka a nie heha.a to je mala a nie "malí".aj tak si to napisala s chybou.aby ti heha nanapisala, ze jednotne cislo je maly s tvrdym y.
Heha:ty si trubka,malí chce radu a ty trepes debiliny
Ipg,
nikoho som nezotrela ani zotrieť nechcela.
S pozdravom
hEha
haha: ale si malu zotrela :-))) fu :D