BRUCHO

moncicii :)

bože wy čo tu riešite prawopis alebo chcete niekomu poradiť ako ma spewniť bruškoo???wed sa uwedomte jejda...:)

valicka

kajka ja som to zle opisala, normalne si sadni na stolicku a chyt sa sedaka, kde sedis, aby si sa mohla zapierat rukami ked dvihas nohy. Vies si to predstavit? to je na spodne brusko, s tym mam aj ja problem ale dari sa mi pomaly spevnovat...

fraisee

Na brucho treba len cvicit cvicit a cvicit a nejest blbosti. Nik na planete inym sposobom brucho nevyrysoval. A cviky na brucho su v kazdom casaku, net mas tak cvic. Skracovacky su najlepsie, brusaky necvic - boli z nich chrbat.

valicka

Anetka, nevsimaj si tych imbecilov, skus si pocvicit kazdy vecer 50brusakov skracovacky, ze nedvihas sa cela, ale nohy si vyloz napr. na poster, aby si mala v kolene pravy uhol, a dvihaj sa nie celkom hore, a ked sa vracias, tak len na lopatky, nie celkom, dychaj pri dvihani vydych...a dalsi cvik, sadni si na stolicky, s rukami sa chyt sedadla a dvihaj nohy...si mladucka, brusko sa ti spevni raz dva neboj a este je dobre behanie na spevnenie celeho tela

boze boze

tak tu sa anetqa zatial vela nedozvedela - myslim, ze tak rychlo uz na forum pisat nebude
...a k tej slovencine - je fakt, ze take chyby posobia hrozne, ale toto je forum o inom a nie o pravopise
Prajem vsetkym krasnu nedelu...

trubka

halo,windy,ja som trubka a nie heha.a to je mala a nie "malí".aj tak si to napisala s chybou.aby ti heha nanapisala, ze jednotne cislo je maly s tvrdym y.