Koho pozvat na promocie?

Príspevok v téme: Koho pozvat na promocie?
letana23

Viem, ze mam este 5 mesiacov cas, ale uz som z viacerych stran konfrontovana tym, ze kto bude pozvany na promocie a promocny obed. V pamati mam este kar mojho dedka, kedy sa nan nasilnicky nasackovali ludia, aby sa najedli zadarmo, pritom dedka nevideli ani raz v zivote, sedeli za stolom ako prvi a najuzssia rodina a priatelia nemali kde sediet. Preto sa chcem spytat, ako sa zabezpecuje, aby na promocny obed prisla len uzka rodina napr. stryko s detmi, ale bez frajerov a frajeriek(pretoze oni tie niekolkomesacne znamosti vodia na vsetky rodinne oslavy, kde to podla mna nie je vhodne a nechce sa mi platit obed cloveku, ktoreho vobec nepoznam a uz spominali, ze sa na moju promociu chystaju). Na druhej strane mam vela kamaratiek, ktore sa navzajom nepoznaju a chcela by som si ich uctit, ze ich pozvem-jednu z mladosti, jednu zo strednej, jednu z 1.stupna VS a jednu najlepsiu. Aby sa necitili trapne, mam pozvat aj ich frajerov? Pri najlepsej kamaratke mam tiez dilemu-jej maminu poznam uz hadam aj 15 rokov, mame dobry vztah s jej frajerom, ktory je s nou uz 7 rokov, mam tiez dobry vztah, koho z nich uprednostit a pozvat?

letana23

jajka001_ hlavne jeden stryko ma taku mladu pipinu, ktora sa chodi vsade pretrcat, mala si vidiet, co robila na kare mojho dedka, o ktorom ani nevedela, ze vobec zil pred jeho pohrebom... preto z toho asi robim z komara somara, ze na ukor ludi, ktorych tam chcem mat, tam budem musiet mat ludi, ktorych tam nechcem mat, pre zachovanie harmonie v rodine...

letana23

xy:) tak uz za sebou jedny uspesne statnice mam, cize predpokladam, ze aj tieto dam a pisala som vyssie, ze uz sa na moju promociu samovolne pozyvaju ludia, cize to musim nejak ukocirovat teraz
dobra vilá bude to v inchebe, cize si tam moze kazdy poyvat aj 100 ludi a postojacky sa pomestia, na bakalarskych som mala tiez len rodicov a frajera a na obed som sla len s maminou a frajerom, tiez sme to neoslavovali

letana23

myslienka-nerobim z toho svadbu, keby bolo na mne, tak tam pozvem len ludi, ktori su pre mna doleziti, ktorych mam rada a viem, ze im na mne zalezi-cize rodicia, krstni rodicia, frajer, surodenec, kamaratky a starku... lenze v ramci zachovania dobrych vztahov v rodine budem musiet pozvat aj strykov s ich novymi zenami a detmi aj nevlastnymi, s ktorymi bohuzial nemam ziaden vztah. Ked by som ich nepozvala, tak sa tam aj tak dovalia, alebo je v rodine riadna hadka, ze ako sme si to dovolili ich nepozvat. Kamaratky tam chcem ale urcite, lebo mame pekny vztah a beriem to tak, ze ked tam musia ist ludia, ktorych nemusim, preco tam nepozvat aj tych, ktorych mam rada...

dobra vila

Suhlasim s myslienkou... akoby si robila svadobne pripravy, moj boze :D
Na promociu sa pozyva rodina, najuzsia a nie cela familia s priatelmi a ich rodinami... To chces obsadit celu salu pre tvojich pribuznych a znamych?:D
Ake mas vlastne promocie? Bakalarske ci magisterske/inzinierske?
Ja som na svojich bakalarskych statniciach mala iba svojho priatela (pretoze to nepovazujem za nic extra a nechcela som robit halo...povodne som tam nechcela ani ist, rozhodla som sa rano v ten den, hah :D). Ale na statniciach druheho stupna by (u mna) isto nemali chybat rodicia, priatel a stari rodicia. Tot vsjo z mojej strany.

jajka001_

pozvi len par najlepsich ludi, bez ich partnerov, ak nie su zobrati. naco volat cudzich ludi. je to tvoja oslava. hlavne nech tam mas tych ktorych tam chces mat ty.

[zruseny20]

s kamaratmi to potom oslav zvlast... a tam si pozvi pre mna za mna aj sesternice svojej susedy z piateho poschodia.. a velmi pochybujem ze na samotne promocie ti rezervuju tolko miest speci pre teba :D

[zruseny20]

mam pocit, ze ty robis z tej promocie druhu svadbu.. na mojej promocii boli rodicia, surodenci s rodinami (manzelia + deti), stari rodicia a frajer.. tot vse..