Uz dlho mam taky pocit , ze na tomto fore neide o to aby sme si naozaj pomahali , ale ide o bizniz.Reklamovat a predavat svoje produkty.A mam taky pocit , ze su v tom zapleteny aj mnohi ucastnici tychto debat, ktori si navzajom nahravaju.Je to smutne, ze si takto zarabaju na cudzom zdravi.
House
Toto nie o zdravi to je reklamny portal
Ver tomu, ze nestacil.
Je to FB, máš tam FB reklamy. Všade sú reklamy. Keby nebolo reklám tak nikto nič nepublikuje, lebo by nemal kto zaplatiť web hostingy. A web hostingy by nemalo za čo nakupovať HW, elektriku a priestory ;) Takže tak ...
svet ovláda farmakopriemysel... :( ak hľadáte naozaj dobré kvalitné rady a články , kliknite na FB "babickina záhrada" - vedú to tam úplne nezištne 2 baby - jedna z nich je lekárka - je to tam úplne bez reklám, propagovania a predávania čohokoľvek - radia ako sa liečiť lacno a účinne...
Inak reklamy sa daju lahko vypnut. Staci zakazat flash doplnky a nebudu ta otravovat.
House,
jasne, ze je to o reklamach. 90% tem tu so zdravim nijako nesuvisi. Reklama je zamerana hlavne na adolescentky a narcisticke zenuchy, to je cielova skupina. Hlavna je raklama na silikonove cecky. Za cokolvek co odlakava potencialnych zakaznikov od tejto stranky, ti da administratorka ban.
:D
Ty retard :D Kazdy web je reklamny ... Ja mam tiez par webov a minimalne hosting stoji od 70e/rok. Myslis, ze by som to platil, keby som na tom nezarabal ? Myslis si, ze dneska dakto daco robi zadarmo, alebo pre dobro spolocnosti ? Ved sa uvedom ...
Ja tu chodim citat iba diskusne forum, jasne, ze clanky a reklamy su na produkty ...
Vsak zaloz si svoj web ;) daj tam forum a sprav to bez reklamy a plat za hosting a administruj si to zadarmo ;) potom pojdeme diskutovat ku tebe ;)
obcas tie stranky aj pomahaju
Človek sa tešil, že táto stránka bude celonárodný archýv skúsenosti ,histórie a moderných poznatkov v tom ako sa liečia rôzné choroby pomocou lekárov aj ľudovým liečiteľstvom.
A každý občan si tam najde svoj problém . Zatiaľ tá lobistická cenzúra tu funguje. Hanbiť sa zato môžu títo vlatníci .Stránka pekná ale jednostranne orientovaná.Škoda toho názvu.