SOM PO TERMÍNE A CHCEM RADU AKO NA TO ABY SOM NE3LA NA VYVOL

Príspevok v téme: SOM PO TERMÍNE A CHCEM RADU AKO NA TO ABY SOM NE3LA NA VYVOL
majulka1

Ahojte. Mám na vás prosbu. Má niekto dobrý recept na to aby sa mi dostavil pôrod? Mám už po termíne síce len jeden deň, ale mala som jeden 11.3 a to som išla do nemocnice. Pichli mi tri vyvolávačky a so mnou to nepohlo. Nakoniec zistili že mám ešte vysoko hlavičku takže to ešte na pôrod nevyzerá. Pustili ma domov. Doma som už 7 deň a necítim ani deň po poslednom termíne zmenu. Male sa nepýta na svet, preto chcem vedieť ako si doma vyvolať pôrod. S prvým bábom som prenášala dva týždne a tiež som skončila v nemocnici s vyvolávačkou. Ten pôrod bol hotové 24 hodinové peklo tak teraz by som chcela príjsť na sál z domu. Už nechcem žiadnu vyvolávačku. Poradíte mi prosím vás ??

slavina

wewe-tak toto som robila celých 17 dní v nemocnici,každý deň aspoň 10 x z piateho posch. do suterénu a späť,a sprchovala som sa takmer po každom výstupe na 5 a nepomohlo.A s tým korenistým a štipľavým jedlom by som to neriskovala kôli bábätku,aj ono by totiž mohlo v brušku dostať hnačku a plávalo by v pokakanej vode.

wewe

moja rada je taká, že prechadzaj sa po schodoch hore dole. Pokial vládzeš. Sprchuj sa,a na kríže si dávaj co najteplejsiu vodu, aku znesies. zaruceny účinok. daj vediet ako to pomohlo

majulka1

Ahojte, ďakujem vám za rady, ale ani ten sex mi nepomáha. Dnes som umývala okná tak možno že sa to pohlo. Ale píšte rady sú vždy nad zlato. Ďakujem

slavina

No ja som bola po termíne 17 dní,pekne som si ich tam odležala,dostala som 3 infúzie a 7 vyvolávacích injekcií.A otvorila som sa na úbohé 3cm,nakoniec mi robili cisára.Ale kamarátka mi povedala,že fakt pomáha sex,ona to tak poriešila už 2x,a druhý krát to takmer nestihli,porodila na lehátku,hneď ako vystúpila z auta.

brunuska

ano vraj sex,koreniste,stiplave jedlo...a skus si jemne hladkat brusko a pekne babu dohovorit-dohodnut sa s nim,aby uz islo von.nebud nervozna-babo citi a jasne ze sa mu nechce. drzim ti palce! malickemu sa moc nechce :-) ani sa mu necudujem-dobre mu je tam kde je :-)